Érdekel valakit a jóstesztelés? Esetleg van aki csatlakozna?
Figyelt kérdés
Az első babónál összejött,most a másodikat tervezve ismét belevágok...(remélem nem fölöslegesen) ha érdekel,minden reggel csinálok egy LH tesztet figyelve,hogy erősödik-e és meg is osztom veletek! (Mensi előtt vagyok 5nappal)
Ez a ma reggeli tesztem:
Ezen pedig összehasonlítva a bő egy évvel ezelőtti,amiből egy csodaszép lányunk lett és a mai:
Sok sikert mindenkinek,remélem lesz aki csatlakozik...! :)
2016. márc. 25. 10:26
61/93 anonim válasza:
Kedves kérdező. Kipróbáltam én is ezt a jóstesztelést, ilyen lett. Az 5.-i az délutániból készült, azt szerintem nem is kell figyelembe venni, a másik kettő reggeliből. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
62/93 Babu79 válasza:
Kedves utolsó! Nagyon szépen, határozottan erősödik. Megy a drukk! Megkérdezhetem hányadik ciklusnapokon csináltad?
63/93 anonim válasza:
Ma vagyok a 8. dpo-n, még hcg-t nem akarok csinálni, majd csak leghamarabb vasárnap.
64/93 Babu79 válasza:
Igen, talán 10-es érzékenységüvel a 10. dpo-n lehet már haloványka csikosodás! Jaj, nagyon drukkolok a csikodért! De ha nem fog látszódni se keseredj el, ismételgesd kétnaponta! És légyszi ird majd meg az eredményeket!
65/93 anonim válasza:
Természetesen megírom mi lesz, de azért holnap is csinálok még LH-t, van még belőle bőven :)
66/93 A kérdező kommentje:
Igen,szepen erosodott! Drukkolok,hogy a hcg is ilyen szep hatarozott legyen! :)
Megy a drukk mindenkinek! :)
2016. ápr. 8. 10:01
67/93 anonim válasza:
68/93 anonim válasza:
és tuti biztos vagy benne, hogy ez nem ovu ? Cikluskövetésen vagy, esetleg hőmérőzől....?
69/93 anonim válasza:
Biztos hogy nem ovu, ugyanis azon már tul voltam 30/31-n. Jövő héten (14-e körül) kellene/nem kellene megjönnie.
70/93 anonim válasza:
oké de honnan tudod hogy túl voltál...ez volt a kérdésem...nem véletlen...ugyanis nem látunk magunkba és az hogy szurkál vagy feszül még nem biztos hogy azt jelzi megvolt az ovu...ha a hőd emelkedett huzamosabban vagy nézték uh-n akkor ok...de én az lh tesztre nem sokat adnék és ovunak venném és tuti ágyba vinném az embert ....mert ez ovu és nem terhesség...és lehet, hogy most maradsz le éppen arról amire vársz.....szép erős az ovu teszt....egyébként...de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!