Érdekel valakit a jóstesztelés? Esetleg van aki
csatlakozna?
Figyelt kérdés
Az első babónál összejött,most a másodikat tervezve ismét belevágok...(remélem nem fölöslegesen) ha érdekel,minden reggel csinálok egy LH tesztet figyelve,hogy erősödik-e és meg is osztom veletek! (Mensi előtt vagyok 5nappal)
Nekem is bevált, kisfiam lett akkor. Már kettő van, lány és fiú, nem tervezünk többet, de megnézem, mi lesz nálad.
2016. márc. 25. 11:46
2/93 anonim válasza:
Én igaz nem jósteszteltem, egyből hcg-vel kezdtem, de már 8dpon is látszott valami. Ma vagyok a 11. Dpon és már egyértelmű a facell tesztem! :) Én szívesen drukkolok neked és figyelem a fejleményeket! :)
2016. márc. 25. 11:59
3/93 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok! :) holnap reggel ismét csinálok egy ovu tesztet és még ugyanabból a pisibol egy terhességit is,hátha :) de ha negatív lesz,akkor sem kenődök el főleg,hogy ez az első próbálkozós hónapunk! Bár hallottam olyan "mende-mondákat",hogy az első mindig nehezebben jön és a második már könnyebben... Hát nekem a lányom egy alkalomból jött össze,aztán ment ki a férjem dolgozni külföldre,szóval ha egyetlen aktusból sikerült,remélem szerencsés lesz ez a hónap :) köszönöm a drukkokat! :)
2016. márc. 25. 12:09
4/93 anonim válasza:
Ha esetleg érdekel, ezek az én tesztjeim másfél hónappal ezelőttről. Már 8. Dpo-n pozi volt a hcg teszt, ovuteszt még közel sem, csak mikor már a hcg teszt is egyértelműen az volt.
Az lemaradt, hogy a felső az lh-teszt, alsó a hcg-teszt.
2016. márc. 25. 12:35
6/93 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem,hogy erősödik holnap és talán a hcg is fog mutatni valami kis bíztatót :)
2016. márc. 25. 13:17
7/93 anonim válasza:
Biztos èn vagyok a hülye , de ezek milyen tesztek ? :O ?
(Pedig már van egy fiam)...
Világosítsatok fel lècci!!!
2016. márc. 25. 13:31
8/93 A kérdező kommentje:
Ez Lh teszt (ovulációs) ezt ugye akkor szokták használni,mikor tervezik a babát,hogy jókor legyenek együtt,viszont ilyenkor már (ovu után 7-8nappal) jóstesztként szokták használni,mert előbb kimutathatja a terhességet,mint a terhességi teszt,csak annyi a lényege,hogy minden nap reggeli elsőböl kell tesztelni és figyelni kell,hogy erősödik-e a csík! :)
2016. márc. 25. 13:56
9/93 A kérdező kommentje:
És dehogy vagy hülye! :) itt olvashatsz róla bővebben,ha érdekel! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!