Érdekel valakit a jóstesztelés? Esetleg van aki csatlakozna?
Figyelt kérdés
Az első babónál összejött,most a másodikat tervezve ismét belevágok...(remélem nem fölöslegesen) ha érdekel,minden reggel csinálok egy LH tesztet figyelve,hogy erősödik-e és meg is osztom veletek! (Mensi előtt vagyok 5nappal)
Ez a ma reggeli tesztem:
Ezen pedig összehasonlítva a bő egy évvel ezelőtti,amiből egy csodaszép lányunk lett és a mai:
Sok sikert mindenkinek,remélem lesz aki csatlakozik...! :)
2016. márc. 25. 10:26
42/93 A kérdező kommentje:
Nekem mar nem kell...holnap utanra nem varta,erre most elkezdtem verezni 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
2016. márc. 29. 13:28
43/93 Babu79 válasza:
nagyon sajnálom... pontosan tudom, mit érzel most. de tudod, új hónap, új esély. -én ezzel vigasztalódok.
44/93 anonim válasza:
Rendesen? Csak a beágyazódás miatt kérdezem, nekem mindegyiknél volt vérzés a nemvárt előtt 2-3 nappal.
45/93 A kérdező kommentje:
Hat színre élénk,de ilyen barnás folyások is jönnek vele,mennyiségre kevés,de szerintem be fog indulni 😐 igazából azt számoltam,hogy ahova az ovumat tette 2naptár is,egyiknél sem telt még le a 14.nap... Szerintem meg fog jönni,de nem tudom. Holnap kiderül 😐
2016. márc. 29. 17:10
47/93 anonim válasza:
Beindult a vérzésed rendesen?
48/93 A kérdező kommentje:
Tegnap azt hittem,hogy igen,de este és ma megint csak barnázok... Én már nem tudom mi van 😔
2016. márc. 31. 13:13
49/93 anonim válasza:
Na, akkor az lehet beágyazódás.
50/93 A kérdező kommentje:
Kétlem...szerintem akkor nem tartana eddig. Ez a hónap tuti sikertelen. Talán majd a következő sikerül! :)
2016. márc. 31. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!