Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekel valakit a jóstesztelés...

Érdekel valakit a jóstesztelés? Esetleg van aki csatlakozna?

Figyelt kérdés

Az első babónál összejött,most a másodikat tervezve ismét belevágok...(remélem nem fölöslegesen) ha érdekel,minden reggel csinálok egy LH tesztet figyelve,hogy erősödik-e és meg is osztom veletek! (Mensi előtt vagyok 5nappal)

Ez a ma reggeli tesztem:

[link]

Ezen pedig összehasonlítva a bő egy évvel ezelőtti,amiből egy csodaszép lányunk lett és a mai:

[link]

Sok sikert mindenkinek,remélem lesz aki csatlakozik...! :)

2016. márc. 25. 10:26
 31/93 Babu79 ***** válasza:
Na? Mi újság, kedves Kérdező? Csináltál ma tesztet?
2016. márc. 28. 11:34
 32/93 anonim ***** válasza:
Hányadik nap van, van új?
2016. márc. 28. 12:47
 33/93 anonim ***** válasza:
Nehogy most elkeseredj, első hónap és még ez sincs veszve. :)
2016. márc. 28. 13:53
 34/93 A kérdező kommentje:

Csináltam ma is,csak itt a nagy rokonság és nem értem rá feltölteni! De talán fölösleges is,szerintem nem erősödött.... 😐 2nap van mensiig,szóval még reménykedek! ;) :)

Ez a mai:

[link]

Felső tegnapi,alsó mai:

[link]

2016. márc. 28. 19:27
 35/93 anonim ***** válasza:
Nekem olyan kétnaponta volt látható a különbség.
2016. márc. 28. 19:42
 36/93 A kérdező kommentje:
Holnap (vagyis ma,mert már éjfél elmúlt)férjem kérésére tesztelek egyet,mert ma egész nap (szerinte) "zabáltam" ,egész nap fáradt voltam,fájnak a melleim és fürdésnél azt "fedezte fel",hogy olyan eresek a melleim,mint mikor szoptattam... Úgyhogy reggel ellövök egyet,bár még 2nap van mensiig. :D
2016. márc. 29. 00:51
 37/93 Babu79 ***** válasza:
megy a drukk! :-)
2016. márc. 29. 09:28
 38/93 A kérdező kommentje:

Holnap után lenne a mensi ideje,igy ez miatt az egy miatt nem kenődök még el,de ez totál negatív... 😔

[link]

2016. márc. 29. 10:34
 39/93 anonim ***** válasza:
Hát ne is kenődj el! :)
2016. márc. 29. 10:44
 40/93 Babu79 ***** válasza:
èn pèntekre nem várom. az èn ma reggeli tesztem is pont ilyen negatív lett... :-( -mèg. na de csak maradjuk pozitívak! ;-) szorítok magunknak!
2016. márc. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!