Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekel valakit a jóstesztelés...

Érdekel valakit a jóstesztelés? Esetleg van aki csatlakozna?

Figyelt kérdés

Az első babónál összejött,most a másodikat tervezve ismét belevágok...(remélem nem fölöslegesen) ha érdekel,minden reggel csinálok egy LH tesztet figyelve,hogy erősödik-e és meg is osztom veletek! (Mensi előtt vagyok 5nappal)

Ez a ma reggeli tesztem:

[link]

Ezen pedig összehasonlítva a bő egy évvel ezelőtti,amiből egy csodaszép lányunk lett és a mai:

[link]

Sok sikert mindenkinek,remélem lesz aki csatlakozik...! :)

2016. márc. 25. 10:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
44%
esetleg ha hcg-vel próbálkoznál talán még jutnál is valamire....egyébként megsúgom neked.....a jóstesztelés elhintése is üzleti fogás....semmi megalapozott tény nem támasztja alá...jobban fogyjon az ovu teszt ilyen kis hiszékenyeknek és türelmetlen embereknek mint te és a nagyon kacagó 45 % os :D harcostársadnak.....a beetetésére szolgál...de lehet engem hülyének nézni és gúnyolni...viszont ahogy látom nagy a csend és csak te kínlódsz itt a gyermeteg válaszaiddal és azt hiszem most én kacaghatnék ....de nem teszem.....mert én egy kérdést tettem fel a kedves 45 % os nak .....hogy netalán tán nem lehet hogy ovuja volt mégis csak ???? és erre ő hogy is gondolok én olyat....aztán hirtelen selejtes lett az ovu teszt és most meg nagy a csend....de ha még nem is így volt ....ez egy olyan válasz volt ami bunkóságra vall ....én meg utána védtem magam és amilyen az Adjon Isten olyan a Fogadj Isten....mert se te sem ő az internet világában :D főként nem mondhatod meg hogy hova írjak és hova nem....és még valami nem fogok neked válaszolni bármit írsz....mert én attól műveltebbnek és okosabbnak érzem magam, hogy a szintedre lemenve szócsatázzak veled.....úgyhogy legyen tiéd az utolsó mondat nyugodtan.....
2016. ápr. 14. 15:01
 92/93 anonim ***** válasza:
Sokkal egyszerűbb, és értelmesebbnek tűnne, amit írsz, ha megfelelő írásjeleket használnál.
2016. ápr. 14. 15:06
 93/93 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen igazad van. A lényeg viszont így is benne van. Rossz szokásommá vált a pontozás.
2016. ápr. 14. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!