Sziasztok én most 11.-ére nem várom. Nagyon fura mert 3-4 nappal ezelőtt görcsöltem majd az el is múlt. Ma azt hittem hogy megjön mert görcsölt a alhasam meg nagyon fájt a derekam is. Fejfájós vagyok főleg ha délelőtt dolgozom most ez elmaradt nem fájt a fejem pedig nem bírtam sokat aludni.
Leírom én mit éreztem amikor megjött. Mivel késett és persze szeretnék kisbabat már kezdtem reménykedni. Aztán egyik nap délután amikor felébredtem(éjszakás voltam) gondolkoztam csinálok egy tesztet holnap mert nem volt már nyitva semmi. Jaj ünnep volt à az mindegy is. Lassan telt az idő eszembe jutott milyen jó is lenne ha már egy kicsi szívecske dobogna az én szívem alatt. Sokat olvasok terhessegrol gyerekekrol meg érdekelnek is az ilyenek. Aztán este felé annyira kívántam az erősít hogy párommal értünk pizZát. Utána olvastam meg annak is nem e baj ha érdekel csiposet erőset eszünk. Kb fél óra múlva elkeseredtem. Megjött! Miért én? Miért pont velem történik ez? Talán megatkozott valaki? Nekem miért nem sikerül? Sírtam párom nem tudta mi bajom van majd kicsit később közöltem vele hogy ez a hónap is elment. Másnap mentem dolgozni oda bent ugyebár nem tudja senki így magamba kell folytatom minden banatom. Nem szóltam senkihez mikor eszembe jutott bőgni tudtam volna. Nagyon rossz a lelkem fájt a szivem. Még most is sirhatnekom van ha eszembe jut de lehet csak érzékeny vagyok vagy talán gyenge egy gyerekhez.? Nem tudom majd probalkozunk de nem tudom meddig fogom bírni. Aki nem akar vagy egyáltalán nem is szeretne annak egy aprócska vetette egy pillanatra és már terhes is . Azoknak miért jár nekem miért nincs jogom boldognak lenni egy kisbabaval? 😭
2016. márc. 22. 14:51
52/59 anonim válasza:
50-es, szorítok, hogy minden rendben egyen veletek :)
Kérdező, nagyon sajnálom, ami veled történik :( Nekem ez a 2.próbálkozós hónapom, de én is hasonlóan éreztem az elsőben, mikor megjött. Kitartás neked/nekünk, egyszer nekünk is össze fog jönni! :)
2016. márc. 22. 15:23
53/59 anonim válasza:
Sziasztok. Utolsó vagyok megint. :)
Ma reggel teszteltem, és igaz, halványan, de POZITÍÍÍÍÍV lett! Nagyon nagyon örülök! 2 napja késik, ma reggel rászántam magam egy tesztre. Még mindig nem hiszem el :)
Gratulálok mindenkinek, akinek pozitív lett/lesz a tesztje :)
2016. márc. 23. 10:44
54/59 anonim válasza:
Gratula! Kívánom, hogy rendben legyen :)
Én holnap megyek ismét orvoshoz (megfogadtam, ha ennek a cirkusznak vége, többet soha nem megyek hcg vérvételre, mert csak a stressz van vele, kétnaponta hányingerig idegesítem magam :( ). Remélem végre valami kedvezőt fog mondani, nem tudom, hogy viselném el, ha rosszat mondana, pedig nagyon kétesélyes a dolog :( Mindig azt gondoltam velem biztosan nem történhet meg...sőt, még sokszor most sem hiszem el, hogy harcolok minden kicsi zsigeremmel, hogy minden rendben legyen.... :(
2016. márc. 23. 12:02
55/59 anonim válasza:
Köszönöm szépen :)
Nyugi, minden rendben lesz, csak pozitívan. És ne idegesítsd magad feleslegesen, mert avval a babádnak is árthatsz! Ha már ott van bent, ott is fog maradni! Ha a hcg szinted emelkedik, az jó jel, nem feltétlenül duplázódik 2naponta, van akinek csak 3-4 naponta. Szóval nyugi, minden jó lesz :) Kitartás nektek! :)
2016. márc. 23. 13:40
56/59 anonim válasza:
köszönöm. :)
próbálok pozitív lenni. Vannak jobb és rosszabb napok...
2016. márc. 23. 15:25
57/59 anonim válasza:
Hát csajok èn 3 ota várom mègmindig semi multhèten negatívtesz ezekszeerint enyit kèsik jövöhèten mehyek dokihoz hogy milehet legaláb jönne meg!!!!!!
2016. márc. 23. 18:21
58/59 anonim válasza:
Bocsi eza tab ki kèszit áá
2016. márc. 23. 18:22
59/59 anonim válasza:
Sziasztok!
Ma jó híreket kaptam. Azért nem láttuk eddig, mert kései fogamzás volt, a hcg is viccelődött velünk. De minden rendben 5 hetesek vagyunk és kb. 10 nap múlva várjuk a szívhangot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!