Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október negyedikén volt...

Október negyedikén volt lombikbeültetésünk 7 hetesen elment november 7-én most ha márciusba stimulálnának egy újabb lombikra nagyon korai vagy pihentessük a dolgot még?

Figyelt kérdés
Lombikbeűltetés

2015. jan. 11. 20:16
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
És a végén a vetélésnél tisztító kaparást kellett sajnos végezni mert volt egy hematomám és nem ürült ki spontán.
2015. jan. 11. 20:19
 2/22 anonim ***** válasza:
Nem beszéltetek erről az orvossal aki "kezel"? Neki el kellett volna mondani ezeket szerintem.
2015. jan. 12. 19:03
 3/22 anonim ***** válasza:
de egyébként a vetélés után általában 3 hónapot hagyják pihenni a szervezetet,mert megterhelő egy vetélés neki. Nem tudom,hogy a beültetés pontosan,hogy megy,de szerintem az is kicsit terhelő lehet,hiszen nem természetes módja a megtermékenyülésnek.
2015. jan. 12. 19:05
 4/22 A kérdező kommentje:
Káliba azt mondta a kezelő orvosunk hogy márciusban kezdhetjük csak hogy olvastam több oldalon a 6 hónapos pihenést javasolják hogy a szervezet tudjon regenerálódni.Akkor most márciusba elkezdjük vagy ne mit mondtok
2015. jan. 12. 21:02
 5/22 anonim ***** válasza:
hááát nem tudom :S fogalmam sincs hogy milyen a szervezeted,mennyire tud regenerálódni. de legyen az arany középút és azt javaslom,hogy április. de ti döntitek el úgy is
2015. jan. 12. 21:28
 6/22 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!Megkérdezhetem;hogy melyik Kaàliba jàrsz és ki az orvosod?
2015. jan. 13. 07:12
 7/22 A kérdező kommentje:
A Győri káliba járunk Körösi a orvosunk ez lesz a negyedik lombikunk elözönél maradt egy embrionk de doktor úr azt mondta jobb lenne újra stimulálni hogy kettőt tudjunk beültetni mert most is kettő volt 1 tapadt meg csak ugye elment. akkor azt mondod mondjam le időpontot márciusba lenne a stimulálás április a beültetés
2015. jan. 13. 10:44
 8/22 anonim ***** válasza:
hát szerintem igen és akkor pihen egy kicsit a méhed. nagyon meg tudja terhelni egy kaparás :S
2015. jan. 13. 21:05
 9/22 A kérdező kommentje:
Neked is volt már vetélésed? Vagy terhes vagy?
2015. jan. 14. 12:24
 10/22 anonim ***** válasza:
én most vagyok 21+3 hetes. egyszer volt vetélésem,nem is tudtam akkor,hogy terhes vagyok de szerencsére kitisztult magától. anyukám példájából tudok kiindulni,neki 2 babája ment el mielőtt az öcsém megszületett. és láttam ahogy testileg-lelkileg megviselte. meg persze a családot is,nem is kicsit. át tudom érezni,különösen érzékeny vagyok ezekre,mert nekem a kisbabák a mindenem. nem tudom miért :)
2015. jan. 14. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!