Ki nem várja márciusba? Van valami tünetetek?
Hali!
Nekem brutal megdagadt a mellem meg elotejem is van :( :/
23-24en kell h megjojjon a menszim. Tesztet nem csinaltam. Tegnap minimalis epp h eszre veheto volt h a folyasomon halvany barna szin is van.
Gondolom meg fogjonni :/ :(
Nagyim szerint ez terhesseg h vn elotejem
En hormon zavarra gondolok.
Írtam nektek sajnos most sem sikerült... 🙁 nem vagyok terhes pontosan 28napra megbetegedtem....😔
Egy kérdésem lenne hátha tud valaki segîteni pajzsmirigy problémánál(még nem igazolt)lehet a menstruáció napra 28napos azaz pontos?!mert egy ismerősömnek mesèltem hogy nem sikerül teherbe esnem felvetette ezt a problémát... ő maga is gyógyszert szed mert alul működik neki...
Köszönöm aki tud tanácsot adni!!
Sziasztok lányok. Mi újság veletek? Nekem tegnap kellett volna, h megjöjjön, de hálaIstennek nem jött :) Várok még 1-2 napot és tesztelek :)
Többiekkel mi újság?
Én még az orvost járom 3 naponta. Két naponta hcg-t nézünk, sajnos eddig nem duplázódott (az érték növekszik és a határon belül van, mégis aggódom).
Nagyon szeretném ezt a babát...
Jókat Nektek, lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!