Krisztina199001 kérdése:
Ki nem várja a napokban? Van valami tünetetek? Esetleg teszt
Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 17:13
1/44 anonim válasza:
Én nem!héten menzesz.. De igazából utolsó menzesz nap elteltével a 14. Napon probalkoztunk és azóta görcsölök.szted?teszt nincs!
2/44 anonim válasza:
Hát én sem várom a héten. Én már lehet beképzelem a tüneteket. Émelygés, ovu után másfél hétig derékfájás és hasszurkálás. A melleim nőttek meg fájnak. Tegnap egy negatív teszt. :(
3/44 anonim válasza:
Szia! Nekem a jövő héten szombaton lenne esedékes, hogy megjöjjön. Tudom az még odébb van. A tünetek meg pláne, nekem nagyjából annyi tünetek van, mint amikor megszokott jönni ezért nem is tudom mit gondoljak. PMS inkább! Annyi, hogy jobb az étvágyam a megszokottnál, de ilyen is elfordult már hogy mielőtt megjött eszek össze mindent. Szóval várakozom és meglátod mi lesz. Tesztet csak akkor csinálok ha késik. Általában 28. Napra megjön. Harmadik hónap ez, hogy babát szeretnénk. De egyre rosszabb, azok szerencsések akiknek egyből összejön. Te érzel valamit? Mikor esedékes a nem várt?
4/44 anonim válasza:
Bocsánat a félre írásokért a telefon átírja. :)
5/44 anonim válasza:
Én 4 nap múlvára nem várom :) Mai ovutesztem majdnem pozi, remélem, babát jelez :)
6/44 anonim válasza:
Második vagyok. :) Ha teszteltek lányom írjátok mi lett az eredmény. :) szerdán tesztelek újra. :)
7/44 anonim válasza:
Kedves második, te melyik napra nem várod, lehet, hogy csak korai volt a teszt. Írd meg a szerdai eredményt is. Drukkolok! Harmadik voltam! ( Emese)
8/44 anonim válasza:
Én megírom majd mindenképp :) minden nap csinálok tesztet, mert rendeltem külföldről egy csomót, száradás után a main is látszik valami szerintem, de az nem mérvadó ugye, meg lehet, csak én képzelem oda... Elvileg ez a 10. dpo, nagyon jó lenne, ha nem jönne meg, már nagyon szeretnénk babát :)
#5 (Petra)
9/44 miranda88 válasza:
Nekem 10 nap mulva jon elvileg, de nem varom. Ez a 3. Honap probalkozas.
10/44 anonim válasza:
Nekem elvileg hétfőn, kedden nem kéne megjönnie, tegnap, ma halvány pozi tesztem volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!