Van olyan, aki múlt hét péntekre nem várta és nem is
jött Neki? Van valami tünetetek? Esetleg + teszt? Szóval
várok sok-sok tapasztalatot.
Figyelt kérdés
Én múlt hét péntekre nem vártam, nem jött eddig. De semmi tünetem nincs. Másokor a nem várt előtt kb. 1 héttel már iszonyatos cici fájdalom van. Most meg még az sem. Hétvégén meg tegnap is néha úgy éreztem, mintha fel lennék fázva, ilyen feszítő érzés volt a méhem körül. Sajnos ebben a hónapban nem mértem a hőmet. A ciklus vége felé mindig 36,8-37,0 között szokott lenni. Ma reggel 37,0 volt. Nem tudom. De nem reménykedem. Várok péntekig a teszttel (ha kibírom és addig nem jön meg). Amúgy 31-re van konzultációs időpontunk a BMC-be (már minden vizsgálaton túl vagyunk). Ha vannak görbék kérlek, azokat is tegyétek fel.
Előre is köszi a válaszokat.
2009. aug. 11. 09:26
1/7 anonim válasza:
Szia én mára nem vártam a többiek véleménye szerint amugy a ciklusom miatt elvileg 5-ére nem vártam!Tudom furcsállod de nekem 28 naposak a ciklusaim max 29 és a ciklus.hu is 5-ét jelölte be nekem!De állítólag később volt pém ezért a beágyazódás is na minddegy nem érdekes az a lényeg hogy volt tegnap is meg ma is egy-egy halvány pozi tesztem!Most várok hogy mi lesz!:):):):) [link]
2009. aug. 11. 09:33
2/7 A kérdező kommentje:
Huh, de jó Neked. Irigyellek (egy kicsit). Tudod, a halvány pozi is pozi. Akkor Neked minden OK. Én még nem is merek tesztelni, addig is legalább megmarad a remény. Ja, talán még annyi van, hogy mindig éhes vagyok. Bár mondjuk ez mensi előtt is szokott lenni. Neked valami tünet? Mikor mész dokihoz? Amúgy nagyon nagy GRATULA!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 11. 09:43
3/7 anonim válasza:
Szia . Görbém az nincs de egy pozitív tesztem ma reggelre lett. A hőmet irtam és 37, 37,2 általában , de nem eset vissza. Szorírtok neked.
2009. aug. 11. 09:46
4/7 A kérdező kommentje:
Neked is Gratulálok. Tüneteid vannak? Mikorra nem vártad?
2009. aug. 11. 09:49
5/7 anonim válasza:
Jövő héten vagy az után megyek nem akarok megint csalódni ugyanis van egy 14 kilós 2 éves fiam állandóan cipelteti magát meg az ölembe kérezkedik nem nagyon tudok miatta vigyázni magamra ezért is nem nagyon kapkodok az orvosmenéshez!Márciusban és májusban is volt egy spontán vetélésem ennél erősebb csíkoknál!Amugy tüneteim hasfájás.hasszurka,mellérzékenység nagy ritkán álmosság!De neked drukkolok!Én már tényleg nem élem bele magam mert nem merem pedig nagyon-nagyon szeretném a babát!
2009. aug. 11. 09:53
6/7 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Nekem érdekes a történem. Junius 15-én volt utolsó menszi és közben volt p.é-sem menszi nélkül.Tehát 1 menszi kimaradt. Julius 29-én volt p.é-sem igy valószinű akkor fogant a baba. Remélem igaza van a tesztnek jövöhéten megyek dokihoz.Derékfájás, hasfeszülés és szapora szívdobogás, cicifájás, álmosság az ami tünet lehet.
2009. aug. 11. 10:08
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem 6án kellett volna megjönnie, azóta semmi. tesztet még én sem csináltam, én is úgy vagyok hét végéig várok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!