Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mi lehet? Kevés mensi,...

Ez mi lehet? Kevés mensi, barnázgatás, a teszt viszont múlt hónapban negatív volt.

Figyelt kérdés
Két hónapja fáj a cicim, hason alig tudok aludni. A ciklusaim pontosak, 30 naposak, egy hétig tart. Megszakítással "védekezünk". Múlt hónapban megjött, bár csak két napig tartott, a cicifájás nem múlt el. 3 tesztem negatív volt. azóta nem foglalkoztam vele, most volt peteérésem elvileg, és elkezdtem barnázni, ami nálam egyáltalán nem megszokott. 2-án kellene megjönnie. Ha baba lenne örülnénk neki, de nem hiszem hogy így összejöhetett. szerintetek mi lehet???
2011. aug. 22. 09:43
 1/1 granat35 válasza:
szia en is voltam hasonlo problemaban azt ajanlom surgossen vegyel egy jo minosegu tesztet es aztan az eredmeny utan menj el egy nodokihoz meg egy endokrologushoz a barnazas lehet terhesegkor is vagy hormonalisan is legalabb is nalam a hormonalis volt az oka
2011. aug. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!