Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a napokban? Van...

Krisztina199001 kérdése:

Ki nem várja a napokban? Van valami tünetetek? Esetleg teszt

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 17:13
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
ja, 10-es voltam! :)
2016. jan. 18. 14:42
 32/44 anonim ***** válasza:
:) most azt latolgatm, hogy 25-ös teszt délutáni vizeletből egyébként sem mutatna semmit sem...vagy nincs is mit mutasson. De eddig türelmes voltam és nem teszteltem nem várt előtt. Mivel mindig megjött 28.napra így nem is volt esélyem tesztelni. De csábító volt az ötlet:) annyit elmonok, hogy előző kapcsolatomból ikerterhességem volt ami a 20.héten megszakadt. Meg kellett szüljem őket:( aztán a párom elhagyott.. szóval nagyon vágyom egy gyermekre. Emese voltam
2016. jan. 18. 15:07
 33/44 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon szomorú...úgy sajnálom! :(

Mennyi idős vagy most?

Én netről rendelgetem az one step teszteket (60 ft darabja) nem sajnálom őket reggelente ellövöldözni már a 9. dpo-tól! :) épp most rendeltem be egy csomó ovu tesztet is, de remélhetőleg már nem kell használnom majd őket...

2016. jan. 18. 15:13
 34/44 anonim ***** válasza:
26 voltam mikor elvesztettem az ikreket(2 fiú) rá fél évre elhagyott a párom én nem akartam gyereket.. Most 29 éves vagyok és decemberben mentem férjhez. De már novembertől próbálkozunk...Remélem sikerül a páromnak van egy fia ő idősebb 6 évvel, de szeretnénk közösen és nekem ő lenne az első... Honnan rendeled a teszteket? Asszem én is rákapok:)
2016. jan. 18. 15:35
 35/44 anonim ***** válasza:
Bár nem tőlem kérdezed, de én pl ebay-ről szoktam, sokan pedig vateráról, az előbb itt van :)
2016. jan. 18. 15:53
 36/44 anonim ***** válasza:
hát én is vateráról, másnapra, harmadnapra itt van! Van már egy fix eladóm is, van saját honlapja is, több mindent árul, mint ami a vaterán van. :) ha gondolod, elküldöm priviben! :) az én páromnak is van már egy fia, így nálunk is csak nekem lesz az első! :)
2016. jan. 18. 16:25
 37/44 anonim ***** válasza:
35-ös, ebayről mennyi idő, míg ideér?
2016. jan. 18. 16:29
 38/44 A kérdező kommentje:
Nekem ma kellet volna megjönnie de semmi de még a teszt is negatív:( Szerintetek van még remény? Ilyenkor már mutatni kéne nem?
2016. jan. 18. 17:15
 39/44 anonim ***** válasza:
Ezért nem teszteltem eddig... Jobb nem tudni róla ilyen hamar. Ha nem jön meg két-három nap múlva akkor tesztelj újra szerintem. Bármi lehet még...reméljük baba;) pussz: Emese
2016. jan. 18. 17:33
 40/44 A kérdező kommentje:
1nap késés ma barnázás most se lesz baba szerintem
2016. jan. 19. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!