Krisztina199001 kérdése:
Ki nem várja a napokban? Van valami tünetetek? Esetleg teszt
Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 17:13
11/44 anonim válasza:
Ó, most sokan irigykedünk rád, kedves utolsó! :) gratula hozzá! :)
12/44 anonim válasza:
Igen irigykedünk. De azért nagyon nagy gratula. :) Keddre nem várom. Igen korai volt szerintem is a teszt. :( vagyis remélem. Sok sikert mindenkinek pozi tesztet kívánok.
13/44 anonim válasza:
Bocsánat a második voltam. (Eszter)
14/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Hát én is hétfő keddre nem várom és nagyon bizakodok tüneteim voltak de lehet csak beképzeltem de mult héten végig megjön érzésem volt. Teszteket is gyártom [link] ide is feltettem vegyes vélemények vannak
2016. jan. 17. 21:19
15/44 anonim válasza:
Sziasztok!! Először is gratulálok a kismamának! Én jövöhét vasárnapra nem várom! 16. próbálkozás. Nekem rettenetesen fáj a mellem 2 napja de emlékszem tavaly is elöfordult ilyen párszor nem minden ciklus egyforma ugyhogy nem gondolom hogy most pont azért fájna ennyire. De egy picit azért reménykedek. Hajrá mindenkinek. Anna voltam.
16/44 anonim válasza:
Kérdező valamit látok ezen a teszten!! Hanyadik dpo? Elözö voltam.
17/44 A kérdező kommentje:
elvileg 14dpo
2016. jan. 17. 21:29
18/44 anonim válasza:
Eszter vagyok. Igen a felső teszten mintha lenne egy második csík. Megy a drukk. :)
19/44 anonim válasza:
Anna neked is megy a drukk. :) Hosszù lesz neked ez az egy hèt. :)
20/44 anonim válasza:
Sziasztok Csajok! Olyan jó, hogy ennyien összejöttünk és így egymásért izgulhatunk, megoszthatjuk a dolgainkat. Ezeket a teszteket láttam egy kérdésben és szerintem is a felső reményt adó az alsó talán sokáig ázott azért is színeződhetett el. Gondolom csinálsz új tesztet a napokban és reméljük erősebb lesz. Jajj nem könnyű ez lányok... Én csak azt érzem meg fog jönni. Fáj a derekam is bár lehet hogy mástól mert lassan egy hónapja érzem, de most jobban fáj már mint ha benne lenne ez a megjövős fájdalom is. Mindenkire gondolok és kitartást csajok na meg sok pozitív tesztet kívánok! Puszi: Emese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!