Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hétre? Van...

Ki nem várja jövő hétre? Van valami tünetetek?

Figyelt kérdés

2012. okt. 20. 19:12
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
szia!. Hát én,de nagyon nem várom.:) Nekem 24-28 nap között szokott megjönni. Ma vagyok a 24. napon,és még csak jele sincs,egy kicsit érzékenyebb a mellem. Neked van valami szokatlan jeled?
2012. okt. 20. 20:15
 2/49 anonim ***** válasza:
Szia! Én okt.27-re nem várom úgyhogy van még pont egy hetem, bár a mai napot már bele sem kell számolni. A melleim, már napok óta annyira fájnak, hogy nem tudok hason aludni, pár napja két napig volt krémes folyásom, de aztán eltünt. Néha hasszurka. Hát de ez még bármi lehet!Pedig én se várom, nagyon nem! Ma vagyok a ciklus 19. napján és úgy 25-26 napos szokott az utóbbi hónapokban lenni! Nagyon drukkolok neked! start5
2012. okt. 20. 20:48
 3/49 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én sem várom,sajnos piros napok nálam rendszertelenek,ma vagyok a ciklus 50.napján,holott hormondjaim egy hónapj voltak kivizsgálva és minden oké,szóval jövőhét bármelyik napján lehet pozitiv,nagyon nem várom én sem,hogy megjöjjön :)Jobb oldali petefészek szurkáim vannak-felfujódás-alhasi fájdalom:ez mind 4 napja,nagy étvágy,és a melleim 2 napja feszülnek,ma pedig a mellbimbómhoz hozzá sem lehet érni,sosem éreztem iylet,nem tudom éjjel hogyan fogok hason aludni,illetve krémes folyásom van itt-ott:( Kinek hányadik próbálkozós hónap? :) Drukkolok nektek :)
2012. okt. 20. 21:44
 4/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Szerdára nem várom, de holnap tesztelek, mert a férjemnek holnap lesz a szülinapja és hátha kimutatja a 10-es teszt. Ha nem, akkor se csalódik, majd legközelebb csak akkor ha késik :)

Újra első próbálkozós hónapunk. Márciusban volt missed ab-on, 8.héten.

Mindenkinek kívánok pozi tesztet :)

2012. okt. 20. 22:01
 5/49 anonim ***** válasza:

Okt. 25-re nem várom, és az égvilágon semmi rendkívülit nem érzek. 4. próbálkozós hónap, 3. baba lenne.

Drukkolok mindenkinek!

2012. okt. 20. 22:38
 6/49 A kérdező kommentje:

Én 23. körül nem várom, 33-35 naposak a ciklusaim. Úgy döntöttem, ha nem jön meg 25.ig, akkor tesztelek.

Nekem vannak szokatlan tüneteim. Egészen a peteérésig mindjárt megjön érzésem volt, aztán egyik napról a másikra megszünt, aztán múlt héten, lassan egy hete elkezdtek a melleim picit érzékenyek lenni és újra mindjárt megjön érzésem volt 3 napig. Azután enyhültek a tünetek, de napközben meg néha-néha előjönnek. Nem tudom mi lehet, de majd kiderül...A menszim mindig előjel nélkül érkezik, nem szoktam görcsölni, a mellem sem szokott érzékenyebb lenni.

Van még valakinek közületek ilyen, vagy ehhez hasonló tünete?

2012. okt. 21. 11:16
 7/49 A kérdező kommentje:

Kedves 4. es: mit mutat a teszt? + lett? :)

Én is drukkolok mindenkinek! Ha valaki tesztel, írja meg az eredményt!

2012. okt. 21. 11:18
 8/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok én is jövőhétre nagyon nem várom :) ma vagyok a 24-dik napomon és tegnap óta örülten fájnak a melleim a bimbóim meg égnek. Ilyen még nem volt hátha most sikerült 2 és fél éve várunk a mi kis babucinkra :)

Megy a drukk mindenkinek!!!!!!

2012. okt. 21. 12:13
 9/49 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma ismételten volt fehér krémes folyásom ebben a ciklusban már többször s ez azért érdekes mert nem szokott lenni ilyen a menzi előtt! Második babánkra várunk nagyon. Van egy gyönyörű 2 éves kislányunk. Ő előtte kétszer elvetéltem (mind a 2x missed ab), tavaly november óta próbálkozunk a kistesóval, a 6. hónapban áprilisban összejött, majd pont úgy mind az első kettőt a 9. héten őt is elveszítettük, májusban volt a 3. missed ab-om. Szeptembertől próbálkozunk újra, úgyhogy már egy éve várunk a babára, de most ez a második próbálkozós hónapunk! A melleim hol jobban fájnak hol kevésbbé, már nem tudom mire gondoljak, egyszerűen csak várom a nem várt napját, bizva benne, hogy nem is fog megjönni! Mindenkinek nagyon drukkolok! Sok pozi tesztet kívánok! start5
2012. okt. 21. 14:24
 10/49 anonim ***** válasza:

Szia start5 nekem is van fehér krémes folyásom mikor pisilek és én sem tudom hova tenni mert ezelőtt nem volt. Meg szurkál lent eléggé reméljük mindenkinek pozi lesz a tesztje!!

Én vagyok aki 2és fél éve akarunk babát. Marcsi

2012. okt. 21. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!