Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik most hétvégére nem...

Akik most hétvégére nem várjátok van vali tünetetek barnázás mell feszülés stb?

Figyelt kérdés

Ha van barnázásotok mióta tart.

Nekem van hétfő óta gyengén inább a rózsaszín és barna közt van színben?Valakinek hasonló tünet

2012. okt. 3. 16:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én sem várom hétvégére. Tünetem nincs, sőt mingyárt megjön érzésem van, viszont ami feltűnt, hogy nincs egy pattanásom sem, pedig egy héttel a mensi előtt már virágozni szoktam. Nagyon szeretnék már kisbabát, de nem élem bele magam...
2012. okt. 3. 16:26
 2/20 A kérdező kommentje:

Remélem összejön mindkettőnknek.Meg mindenkinek aki szertné.

Mikor tesztelsz?

2012. okt. 3. 16:34
 3/20 anonim válasza:
Én is hétvégére nem várom! Ma barnáztam és félek hogy meg fog jönni! MElfeszülés hányinger, hangulat ingadozás, fáradtság, esti haspuffadás, derék fájás, égés az meg van! Eddig azt hittem van remény de most megijedtem!
2012. okt. 3. 18:15
 4/20 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem mondani csináltam 2 napja tesztet negativ lett!
2012. okt. 3. 18:16
 5/20 A kérdező kommentje:

A barnázás az lehet a beágyazódás jelei is.

Már csak pár nap van hétvégéig de olyan messzinek tünik.

2012. okt. 3. 20:41
 6/20 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Én legkorábban jövő hét szerdán tesztelek, ha addig nem jön meg!

2012. okt. 4. 08:06
 7/20 A kérdező kommentje:

Én ma teszteltem negatív lett:-(.Jó ez még lehet korai volt,de azóta is barnázok szerintem sajna meg fog jönni.

Mondjuk olyan nem volt még hogy mielőtt megjön ennyivel előtte barnázzak hétfő óta.Most vagy a hétfői beágyazódás akart lenni,vagy nagyon összekuszálódtak a hormonjaim.

Pedig ittam cickafark teát.Meg szedek vitamint amibe van Evitamin meg omega 3 mert az állítólag jó.Kezd elfogyni a reményem.

2012. okt. 4. 15:06
 8/20 anonim válasza:
Egyszer csak összejön már mindenkinek! Én is jövöhéten csinálok tesztet! Alig telnek a napok! :( Remény mindig lesz még ha nem is akarod! Mert ha igazán akarsz picibabát soha nem adod fel! Én mikor nem is akartam akkor is reménykedtem hátha! KITARTÁS!
2012. okt. 4. 18:28
 9/20 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Sajnos tegnap este megjött! :(

Újabb hónap, újabb remény... Vőlegényem nagyon aranyos velem!!! Tegnap este is bíztatott, hogy jönni fog a mi babánk is hamarosan higgyem el, és hogy ebben a hónapban is beleadunk apait-anyait! :)

2012. okt. 5. 08:23
 10/20 anonim válasza:
Nekem még mindig nem de ma csináltam egy tesztet és negativ lett! :(
2012. okt. 5. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!