Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik most hétvégére nem...

Akik most hétvégére nem várjátok van vali tünetetek barnázás mell feszülés stb?

Figyelt kérdés

Ha van barnázásotok mióta tart.

Nekem van hétfő óta gyengén inább a rózsaszín és barna közt van színben?Valakinek hasonló tünet

2012. okt. 3. 16:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem kedd óta van barnázás, aznapra nem vártam.

Tesztet nem merek még csinálni, már párszor csalódtam, annak ellenére, hogy nem próbálkozunk még olyan rég óta. De nagyon szeretnénk már babát. Remélem ez annak a jele. Szerintem hétfőn tesztelek.

Írjatok, hogy Veletek mi újság, drukkolok!

2012. okt. 5. 18:55
 12/20 anonim válasza:
Én most hétvégén megpróbálok nem foglalkozni vele! Nehéz lesz! Majd hétfőn csinálok én is tesztet. Remélem addig nem jön meg! Én pont beágyazódás környékén barnáztam! De egy kicsi volt és egy napig tartot! Azóta semmi!! De két negativ teszten túl vagyok! :(
2012. okt. 5. 19:48
 13/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos ez a hónap nekem is elveszett.Ma reggel megjött.

A többieknek szurkolok.

2012. okt. 7. 19:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia!

11-es vagyok, velem is ugyanez történt... írtam privátot is.

Következő hónapban reméljük sikerül!!! Kitartás!

2012. okt. 8. 22:01
 15/20 A kérdező kommentje:

Nekem sajna negatív lett,meg meg is jött.Ez volt az első próbálkozás,és első baba lenne.Mértem hőt,meg tuti jó időpontokba voltunk együtt.Fent volt a hőm szépen,peteérés utáni 9-10 nap volt rózsaszínes meg barnázás.A mellem úgy fájt mint még sose a melltartót nem bírtam elviselni.Teljesen olyan érzésem volt hogy tuti összejött.Aztán egyik reggel úgy ébredtem hogy ez az érzés elmúlt.A mell fájás csökkent.A barnázás nme múlt 1 hétig tartott aztán meg megjött.:-(.Mielőtt megjön szoktam barnázni előtte 1-max 2 napig.De ez most egy hét volt.Elkezdődött volna a beágyazódás,vagy összekuszálódtak a hormonok.Nem tudom.Alig várom az újabb peteérést,és remélem a következő hónapba én is tudok felrakni zebrás tesztet.

Mindenkinek drukkolok.

2012. okt. 9. 00:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es Nálad mnsi előtt szokott lenni barnázás vagy Neked is furcsa volt most ez.?
2012. okt. 9. 00:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem is furcsa volt... Csak 1 max 2 napot szokott előtte.

Drukkolok énis mindannyiunknak! :)

2012. okt. 9. 19:37
 18/20 Reménysugár27 válasza:
Sziasztok!Én most vagyok peteérés utáni 7. napon. Harmadik napja, hogy gyenge, világosbarna pecsétem van (ma nem sok volt már).Plusz néha meg akar jönni érzés (főleg reggeli órákban), meg a méhem középen nagyon fáj, feszít belülről többször is, hol erősebben, hol gyengébben. Ez már 2-3 napja megy.Ma szédelegtem, tegnap fájt a fejem.Lehet abszolút semmi közük a beágyazódáshoz, de ez volt.Szerintetek reménykedhetek, hogy beágyazódási barnázás volt és összejött a baba?
2012. okt. 12. 19:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Reménysugár! Remélem összejön! :) Én sajnos nem tudom, hogy attól van-e, mi is még csak próbálkozunk. Majd írd meg, ha kiderül!
2012. okt. 13. 17:47
 20/20 Reménysugár27 válasza:
Akkor szurkoljunk egymásnak és magunknak. :) Ma vagyok a 8. napon pé után, ma is volt még ugyanilyen nagyon világos (szinte halvány kávé színű) pecsét, de nagyon kevés, 1-2 cseppnyi, inkább csak maszatolás. A melleim feszülnek, néha fájnak. De egyéb "tünetet" nem érzek. Nem tudom reménykedhetek e.
2012. okt. 13. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!