Akik most hétvégére nem várjátok van vali tünetetek barnázás mell feszülés stb?
Ha van barnázásotok mióta tart.
Nekem van hétfő óta gyengén inább a rózsaszín és barna közt van színben?Valakinek hasonló tünet
Sziasztok!
Nekem kedd óta van barnázás, aznapra nem vártam.
Tesztet nem merek még csinálni, már párszor csalódtam, annak ellenére, hogy nem próbálkozunk még olyan rég óta. De nagyon szeretnénk már babát. Remélem ez annak a jele. Szerintem hétfőn tesztelek.
Írjatok, hogy Veletek mi újság, drukkolok!
Sziasztok!
Sajnos ez a hónap nekem is elveszett.Ma reggel megjött.
A többieknek szurkolok.
Szia!
11-es vagyok, velem is ugyanez történt... írtam privátot is.
Következő hónapban reméljük sikerül!!! Kitartás!
Nekem sajna negatív lett,meg meg is jött.Ez volt az első próbálkozás,és első baba lenne.Mértem hőt,meg tuti jó időpontokba voltunk együtt.Fent volt a hőm szépen,peteérés utáni 9-10 nap volt rózsaszínes meg barnázás.A mellem úgy fájt mint még sose a melltartót nem bírtam elviselni.Teljesen olyan érzésem volt hogy tuti összejött.Aztán egyik reggel úgy ébredtem hogy ez az érzés elmúlt.A mell fájás csökkent.A barnázás nme múlt 1 hétig tartott aztán meg megjött.:-(.Mielőtt megjön szoktam barnázni előtte 1-max 2 napig.De ez most egy hét volt.Elkezdődött volna a beágyazódás,vagy összekuszálódtak a hormonok.Nem tudom.Alig várom az újabb peteérést,és remélem a következő hónapba én is tudok felrakni zebrás tesztet.
Mindenkinek drukkolok.
Nekem is furcsa volt... Csak 1 max 2 napot szokott előtte.
Drukkolok énis mindannyiunknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!