Nagyon nagy gratula kérdező!!!!!
Én egy kicsit elszámoltam magam mert csak pénteken nem kellene meg jönni-e így lehet korai volt a teszt és azért nem mutatott semmit. Jó lenne ha mindenkinek pozi lenne ebben a hónapban :)
Marcsi
Koszi mindenkinek a jokivansagot! :-)
Tovabbra is drukkolok mindenkinek es mindenkepp irjatok, mert visszajovok megnezni, hogy mi van veletek!!! :-)
Drukkolok, hogy + legyen nektek is a teszt!!! :-)))
Sziasztok csajok mi újság?? Valaki tesztelt már? Vagy ki mikorra tervezi? Én most indulok tesztért mert eddig hál istennek nem jött meg már 1 napja késik :)
Drukkoljatok!!!
Marcsi
4. vagyok
Negatív lett a tesz, de még nem jött. Kb 2-3 napja késik. Ami még semmi.
Neked gratulálok :)
Sziasztok én is csináltam tegnap délután egy tesztet és nekem is negatív lett egy nap késésnél :(
Hát nem tudom hogy most mi van mert a melleim nagyon fájnak a bimbóim bebarnultak nagyon látszanak rajta a vérerek és eléggé szurkál lent a hasam alja.
Szia start5 lehet csak emlékszik a szervezeted a menzire vagy tényleg meg fog jönni :(
Reméljük nem lesz semmi gond és csak a picur mutatja magát hogy ott van.
Nálam semmi változás még mindig nem jött meg csak szurkál a hasam alja meg fájnak a melleim. Jó lenne mind a ketten babásak lennénk.
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!