Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hétre? Van...

Ki nem várja jövő hétre? Van valami tünetetek?

Figyelt kérdés

2012. okt. 20. 19:12
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy gratula kérdező!!!!!

Én egy kicsit elszámoltam magam mert csak pénteken nem kellene meg jönni-e így lehet korai volt a teszt és azért nem mutatott semmit. Jó lenne ha mindenkinek pozi lenne ebben a hónapban :)

Marcsi

2012. okt. 24. 19:29
 32/49 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek a jokivansagot! :-)

Tovabbra is drukkolok mindenkinek es mindenkepp irjatok, mert visszajovok megnezni, hogy mi van veletek!!! :-)

Drukkolok, hogy + legyen nektek is a teszt!!! :-)))

2012. okt. 24. 19:36
 33/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok mi újság?? Valaki tesztelt már? Vagy ki mikorra tervezi? Én most indulok tesztért mert eddig hál istennek nem jött meg már 1 napja késik :)

Drukkoljatok!!!

Marcsi

2012. okt. 26. 10:00
 34/49 A kérdező kommentje:
Drukkolok! Majd ird meg, de szerintem pozi lesz :-)!
2012. okt. 26. 11:43
 35/49 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Negatív lett a tesz, de még nem jött. Kb 2-3 napja késik. Ami még semmi.

Neked gratulálok :)

2012. okt. 26. 15:37
 36/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok én is csináltam tegnap délután egy tesztet és nekem is negatív lett egy nap késésnél :(

Hát nem tudom hogy most mi van mert a melleim nagyon fájnak a bimbóim bebarnultak nagyon látszanak rajta a vérerek és eléggé szurkál lent a hasam alja.

2012. okt. 27. 07:45
 37/49 anonim ***** válasza:
bocsi Marcsi voltam
2012. okt. 27. 07:45
 38/49 anonim ***** válasza:
Ma van a nem vártam napja! Még semmi, remélem nem is lesz, bizakodunk a férjemmel, majd mindenképp írok! Gratulálok a pozítivaknak! start5
2012. okt. 27. 07:58
 39/49 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Még nem jött meg a menzim, de tegnap délután meg este, halvány barnás folyás, pont olyan mint eddig, csak eddig teljesen fehér volt, most meg nagyon halvány barna, tegnap kétszer meg ma reggel egyszer. Nem tudom ez mi lehet, de biztos nem jelent túl sok jót. Szerintetek mi lehet? Most nem jött össze a baba vagy már itt az elején valami baj van? Az előző hónapban 3 napig barnáztam mire megjött rendesen, de az nem ilyen volt hanem rögtön sötétbarna volt és több. Nem tudom merjek-e még reménykedni vagy most mi van? Lehet megjött pár nap múlva majd írok! Veletek mi van? start5
2012. okt. 28. 09:35
 40/49 anonim ***** válasza:

Szia start5 lehet csak emlékszik a szervezeted a menzire vagy tényleg meg fog jönni :(

Reméljük nem lesz semmi gond és csak a picur mutatja magát hogy ott van.

Nálam semmi változás még mindig nem jött meg csak szurkál a hasam alja meg fájnak a melleim. Jó lenne mind a ketten babásak lennénk.

Marcsi

2012. okt. 28. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!