11/49 anonim válasza:
Szia Marcsi! Akkor nagyon nagyon szorítok neked, hogy most már összejöjjön! S kivizsgálásokon voltatok már, hogy vajon miért nem jön össze a baba ilyen hosszú ideje? Mi voltunk a 3 vetélés miatt! Genetika, immunológia, hormonvizsg. S kiderült a baj, immunológiából nálam van baj. Antifoszfolipid szindrómám van. Ami azt jelenti, hogy túl gyorsan alvad meg a vérem, s ezáltal könnyen elzáródhatnak a hajszálerek, ezáltal nem kap oxigént a magzat és elhal, sajnos. A kilányunk kész kis csoda nekünk, gyönyörű kis csoda! Most szept. eleje óta vérhígító tablettát szedek és amikor terhes leszek, injekcióznom kell magam minden nap mind a kilenc hónapon át, hasfalba bőr alá, mivel ilyent még nem csináltam kicsit félek tőle, de legalább már megvan a baj és mindent a babáért! Nagyon várjuk már a kistesót! Még 6 napom van a nemvártig! Olyan jó lenne már tudni, hogy sikerült-e! Majd mindenképp megírom! Drukkolok neked is nagyon hogy sikerüljön meg mindenkinek! Bocs, hogy hosszú lett! start5
12/49 anonim válasza:
Szia start5 igen voltunk kivizsgáláson és nálam volt a baj mert nem volt peteérésem meg magas volt az inzulinom kaptam rá gyógyszert és úgy néz ki hogy jó lett minden /kop-kop/ mert 28 napra beállt a menzeszem és van peteérésem is 3 hónapja. Én is drukkolok mindenkinek hogy most pozit teszteljünk!!!!!
13/49 anonim válasza:
A lényeg, hogy már van peteérésed, nagyon szorítok! Meg mindenkinek! start5
14/49 anonim válasza:
Köszike :) Képzeljétek ma reggel arra keltem hogy szörnyen égnek és feszülnek a melleim! Ez lehet jel ??
15/49 A kérdező kommentje:
Igen, ez lehet a babásodás jele :)
2012. okt. 22. 11:13
16/49 A kérdező kommentje:
Mindenkinek van fehér krémes folyása? Nekem nincs semmilyen...
2012. okt. 22. 11:14
17/49 anonim válasza:
Nekem volt de most száraz lettem. Marcsi
18/49 anonim válasza:
Nekem is ég rettentően a mellbimbóm,már 5. napja lassan hogy ha hozzáérek fáj és nem tudok hason aludni,egyre jobban érzékeny,fehér krémes folyásom is van jelenleg,szoritok mindenkinek :)
19/49 anonim válasza:
És csajok ki mikor tesztel? Marcsi voltam :)
20/49 anonim válasza:
18-as,pénteken már lehetne tesztelnem,de lehet kivárom a 7 végét :S :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!