Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hétre? Van...

Ki nem várja jövő hétre? Van valami tünetetek?

Figyelt kérdés

2012. okt. 20. 19:12
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Köszi Marcsi, az bizony jó lenne, azóta elmúlt a barnázás, most nincs semmilyen folyás, és még nem is jött meg, nagyon bizakodunk a férjemmel. S neked is nagyon szorítok! puszi start5
2012. okt. 29. 12:43
 42/49 anonim ***** válasza:

Köszönöm Start5 én is remélem hogy már nem jön meg hétvégén tesztelek csak :)

És drukkolok Nektek hogy baba legyen a dologban :)

Marcsi

2012. okt. 30. 07:31
 43/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Képzeljétek, ma reggel teszteltünk a férjemmel. Csodálatos pozítiv! (Fel is akartam tenni nektek a képet megmutatni, mert lefényképeztem, de a képfeltöltés.hu azt írja ki a kép túl nagy. Nem tudjátok képet hogy kell átméretezni, mert én nem tudom. Azért majd még próbálkozom!)

Hú, nagyon örülünk, de kicsit félünk is. Reméljük, hogy ő már megmarad nekünk és több babát már nem kell elveszítenünk. Mindenkinek szurkolok tovább. start5

2012. okt. 31. 09:08
 44/49 A kérdező kommentje:
Gratulalok start5!!! :-)
2012. okt. 31. 09:53
 45/49 anonim ***** válasza:

Szia Start5 Gratulálok!!!! Én még nem teszteltem majd csak a hétvégén de még mindig nem jött meg :)

Marcsi

2012. nov. 1. 07:41
 46/49 anonim ***** válasza:
Szorítok nagyon Marcsi! Mindenknek kösz a gratulációkat! Drukk mindenkinek novemberre! start5
2012. nov. 2. 08:39
 47/49 anonim ***** válasza:

[link]

A pozítiv tesztem, végre sikerült lekicsinyítenem a képet, s feltöltenem, hogy megtudjam mutatni nektek!

Marcsi mikor tesztelsz? Szorítok! Meg mindenkinek! üdv: start5

2012. nov. 3. 13:39
 48/49 anonim ***** válasza:

Szia start5 ma indulok tesztet venni nagyon izgulok már és remélem nekem is olyan szép pozitív lesz a tesztem mint a tied! Nincs nagyon tünetem csak a melleim érzékenyek nem jött meg!! néha émelygek mert bőgök ha kell ha nem :)

És te start5 hogy vagy? Tünetek?

2012. nov. 3. 13:42
 49/49 anonim ***** válasza:
Szió! Nagyon szorítok, hogy neked is szép erős teszted legyen! Köszönöm jól vagyok! A melleim feszülnek, meg tegnap volt egy kis hányingerem, de amúgy jól vagyok! Drukkolok! Írj! start5
2012. nov. 4. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!