Köszönöm Start5 én is remélem hogy már nem jön meg hétvégén tesztelek csak :)
És drukkolok Nektek hogy baba legyen a dologban :)
Marcsi
Sziasztok! Képzeljétek, ma reggel teszteltünk a férjemmel. Csodálatos pozítiv! (Fel is akartam tenni nektek a képet megmutatni, mert lefényképeztem, de a képfeltöltés.hu azt írja ki a kép túl nagy. Nem tudjátok képet hogy kell átméretezni, mert én nem tudom. Azért majd még próbálkozom!)
Hú, nagyon örülünk, de kicsit félünk is. Reméljük, hogy ő már megmarad nekünk és több babát már nem kell elveszítenünk. Mindenkinek szurkolok tovább. start5
Szia Start5 Gratulálok!!!! Én még nem teszteltem majd csak a hétvégén de még mindig nem jött meg :)
Marcsi
A pozítiv tesztem, végre sikerült lekicsinyítenem a képet, s feltöltenem, hogy megtudjam mutatni nektek!
Marcsi mikor tesztelsz? Szorítok! Meg mindenkinek! üdv: start5
Szia start5 ma indulok tesztet venni nagyon izgulok már és remélem nekem is olyan szép pozitív lesz a tesztem mint a tied! Nincs nagyon tünetem csak a melleim érzékenyek nem jött meg!! néha émelygek mert bőgök ha kell ha nem :)
És te start5 hogy vagy? Tünetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!