21/49 anonim válasza:
Sziasztok csajok én ma teszteltem egy nagy negatívat :(
12dpo-n vagyok és azt hittem az X epil ilyenkor már mutat valamit de lehet nekem nincs is mit mutatnia.
Ha nem jön meg akkor legközelebb csütörtökön tesztelek.
Ti hogy vagytok?
23/49 A kérdező kommentje:
Szia Marcsi! Sajnalom, hogy - lett a teszted, de ne keseredj el. Az x- epil 25 os erzekenysegu csak. Lehet, hogy egy 10 es mutatna valsmit. Szerintem majd par nap mulva tesztelj meg egyet , hatha + lesz :-)!
2012. okt. 23. 11:19
24/49 A kérdező kommentje:
Nekem sem jott meg meg. Meg varok par napot, ha nem jon meg tesztelek en is.
2012. okt. 23. 11:21
25/49 anonim válasza:
Na ki hogy van ?? Én holnap akarok csak tesztelni. Ti mikor teszteltek esetleg valakinek van már pozitív tesz ??
Marcsi
26/49 A kérdező kommentje:
En lehet, hogy meg ma csinalok egyet. Nincs itthon tesztem, a ferjem megigerte, hogy elszalad egyert. A reggeli vizeletembol fogtam fel egy egy muanyag poharba. Majd megirom mi lett.
2012. okt. 24. 10:23
27/49 A kérdező kommentje:
Jajj Csajok!
Egy gyönyörű pozitív tesztem lett!!!!!!! :))))
Annyira örülök!!!! :))))
Nektek is ilyet kívánok!
2012. okt. 24. 12:58
28/49 anonim válasza:
Gratulálok!!! Jó egészséget, jó babásságot kívánok! :)
Nekem tegnap megjött. Ez van.
Ötödik voltam.
29/49 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nagy nagy gratula! Nekem még van 3 napom a nemvártig! start5
30/49 anonim válasza:
sziasztok.gratula a pozitívnak :-),nekem jövőhéten lenne a nem várt,de tartok tőle,hogy gond van.20án+,21-22-,majd 23án megint pozitív lett az ovu teszt,együttlét 17,21 és 23én volt.ma hajnalban hányingerre,rosszullétre keltem és a mai napon igencsak fáj a hasam oldalt,lent ,olyan nyomó fájdalom,görcsökkel.szerintetek mi lehet ennek az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!