Krisztina199001 kérdése:
Ki nem várja a napokban? Van valami tünetetek? Esetleg teszt
Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 17:13
41/44 anonim válasza:
Sajnálom :( Nekem sem. 24-es voltam
42/44 anonim válasza:
Sziasztok! Kinél mi a helyzet? Három napom van, hogy megjöjjön. Tegnaptól fájogat a hasam, hol a bal oldalt hol a jobb oldalon néha középen.Fejem is fáj ebből tuti menstruálás lesz. Lehet, hogy kicsit fel is fáztam azért szurkál a hasam meg pisilek sokat mint egy öreg kutya. Ha szombaton és vasárnap nem jön meg, akkor hétfőn megcsinálom a tesztet. Írjatok mi újság veletek! Emese
43/44 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött de el is m ult 4-5 napig szokott meglenni tegnapi 27.napon jött és múlt:) ciklusaim általába 26 naposak szóval nem tudom mi van
2016. jan. 20. 10:50
44/44 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy tesztet, a húgom is úgy volt pont 28.napon volt neki valami azt hitte megjött aztán estére semmi nem volt. Azt mondta barnásszínű volt és olyan víz szerű nem igazán vér. Bocsánat a részletek miatt azért írom le hátha segít valakinek. Ezután négy napra negatív volt a teszt. Várt..következő hónapban szintén 28.napon így volt..teszt negatív, orvoshoz ment ahol 8 hetesnem állapították meg. Persze ő úgy ment orvoshoz, hogy hormonzavar. Most két éves a lányka. Nyílván ez a ritkább eset, de van ilyen is. Szerintem tesztelj ha nem indul be...És írd meg a fejleményeket. Remélem pozitív lesz. Emese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!