Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt beágyazódás körül bármily...

Volt beágyazódás körül bármilyen tünetetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem feltétlenül kell legyen tünete, csak kíváncsi vagyok. Hasszurka, görcsök, barnázás, vérzés, szédulés, hányinger, fejfájás, bármi?
2015. júl. 1. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Hasszurka és görcsök. Persze akkor nem tudtam, hogy beágyazódás, végig arra gondoltam, hogy csak jóval korábban fog megjönni a vártnál.
2015. júl. 1. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi tunet, vagy csak nem voltam eleg figyelmes...
2015. júl. 1. 10:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Első, és hányadik dpo-n jelentkeztek ezek a tünetek?
2015. júl. 1. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem két lányom van, de semmilyen tünet nem volt, pedig figyeltem is.
2015. júl. 1. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Talán ~7-9?

Nem ovuteszteltem, csak az átlagos ciklushossz alapján gondolom.

Egyébként nem csak akkor volt, hanem onnantól folyamatosan, még a pozitív teszt után is sokáig görcsölgettem úgy, mintha meg akarna jönni.

2015. júl. 1. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt semmi. Úgy tudom, nagyon rövid barnázás a nők kb. 20%-nál lehetséges ilyenkor, és páran írták, hogy egyszeri nyillalást éreztek aznap. Nekem a nemvárt körül kezdtek pms tüneteim lenni, meg pár nappal korábban volt pici émelygés, de az fene tudja, mi miatt volt.
2015. júl. 1. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon eros mensi gorcseim voltak a 7 dpotol kezdve kb 2 napig
2015. júl. 1. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Mind a két terhességemnél ugyan az volt a beágyazódáskor, és tuti az volt. Együttlét után egyetlen egyszer egy pici barna folt volt a lepedőn. Se előtte se utána.
2015. júl. 1. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!