Volt beágyazódás körül bármilyen tünetetek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem feltétlenül kell legyen tünete, csak kíváncsi vagyok. Hasszurka, görcsök, barnázás, vérzés, szédulés, hányinger, fejfájás, bármi?2015. júl. 1. 10:41
1/8 anonim válasza:
Hasszurka és görcsök. Persze akkor nem tudtam, hogy beágyazódás, végig arra gondoltam, hogy csak jóval korábban fog megjönni a vártnál.
2/8 anonim válasza:
Semmi tunet, vagy csak nem voltam eleg figyelmes...
3/8 A kérdező kommentje:
Első, és hányadik dpo-n jelentkeztek ezek a tünetek?
2015. júl. 1. 11:02
4/8 anonim válasza:
Nekem két lányom van, de semmilyen tünet nem volt, pedig figyeltem is.
5/8 anonim válasza:
Talán ~7-9?
Nem ovuteszteltem, csak az átlagos ciklushossz alapján gondolom.
Egyébként nem csak akkor volt, hanem onnantól folyamatosan, még a pozitív teszt után is sokáig görcsölgettem úgy, mintha meg akarna jönni.
6/8 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi. Úgy tudom, nagyon rövid barnázás a nők kb. 20%-nál lehetséges ilyenkor, és páran írták, hogy egyszeri nyillalást éreztek aznap. Nekem a nemvárt körül kezdtek pms tüneteim lenni, meg pár nappal korábban volt pici émelygés, de az fene tudja, mi miatt volt.
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyon eros mensi gorcseim voltak a 7 dpotol kezdve kb 2 napig
8/8 anonim válasza:
Mind a két terhességemnél ugyan az volt a beágyazódáskor, és tuti az volt. Együttlét után egyetlen egyszer egy pici barna folt volt a lepedőn. Se előtte se utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!