Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az UH szerint tegnap ovuláltam...

Az UH szerint tegnap ovuláltam. Rajta vagyunk a baba projecten, erre reggelre lett egy jo kis torokgyulladásom. Ez ilyenkor a megtermékenyules, beagyazodas idején arthat a babának vagy nekem? Vsn egy kis hőemrlkedésem is.

Figyelt kérdés
homeopatiaval kurálom magam. Persze nem tudom, terHes vagyok e, de gondolom mar ebben az időszakban is számít. Vsgy még nem?
2015. jún. 24. 17:08
 1/2 anonim válasza:

Kedves Asszonyom!

Először is a mélytorok módszert hanyagolni szükséges, ha ilyen tüneteket okoz. Vicceltem. Nem okoz gondot a torokfájás. Az alábbiakra kell figyelni a babagyártásnál és maximálhatják az esélyeiket.

1. Párja a lehető legmélyebben tartsa Önben a vesszejét (kicsit nyomja is vele a méhszájat) ejakulálás közben.

2. Önnek ezt követően KELL orgazmust átélnie, hogy az összehúzódó méh beszippanthassa az elé készített ondót.

3. Fontos, hogy a párja ne végezzen a kilövellés után további durva ki-be mozdulatokat, ne köpülje el a DNS-t.

4. Ha sikerült betartani, addig maradjanak együtt, amíg a párja magától kicsusszan.

A legmegfelelőbb a misszionáriusok kedvelt testhelyzete.

Sok sikert!

Dr. Doktorbácsi

2015. jún. 29. 05:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)))
2015. júl. 2. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!