Fertőző tüszös torokgyulladásom van. Kislányom,17 hónapos még szopik, naponta többször. A háziorvosom augmentint írt fel, és arra kért, hogy ne szoptassak!?
Figyelt kérdés
A kicsi nem érti, hogy miért és sír utána, mit tegyek? Ha mégis szoptatom lesz neki valami baja?2012. jún. 5. 17:32
1/9 anonim válasza:
az orvos nem normális.miért nem írt olyan gyógyszert amit lehet szoptatás alatt szedni.én ma voltam dokinál már megint arcüreg gyulladásom van.Tavaly is Cedaxot írt fel ,mert szóltam hogy szoptatok.
2/9 A kérdező kommentje:
szia. köszi a gyors választ! azt mondta, ez van ami erős és hat! meg, h már nagy a baba ne szoptassam! :(
2012. jún. 5. 17:45
3/9 anonim válasza:
Tényleg van ilyen orvos?! Szomorú! Nagyon szomorú! Kérj olyan gyógyszert, amit szopi mellett is szedhetsz. Nem tudom, kitől kellene kérned, talán ha nem akarsz ettől a körzetidtől kérni, hát menj el fül-orr-gégészetre a torokgyusziddal. Vagy akár a gyógyszerész is segíthet. De ha szeretnél még szoptatni, akkor ezt ne hagyd annyiban!
4/9 anonim válasza:
Jaa, és ne ő döntse már el, hogy mihez nagy a baba! Felháborító!!!! Kérd ki magadnak, de komolyan!
5/9 A kérdező kommentje:
Selypen, van egy ilyen orvos (ez vidék, minden falura 1 doki jut). én is felháborodtan, de elkezdtem szedni a gyógyszert!
2012. jún. 5. 17:53
6/9 anonim válasza:
Én tüdőgyulladásom alatt szdtem kilenchónapos volt akkor a kislányom, semmi baja nem lett tőle. Hiszen az augmentint betegségek esetén a babáknak is felírják. Az én babám már kétszer kapott középfül gyulladásra. A tejbe meg nem az összes kerül bele, ráadásul már nem is szopizhat hű de sokat. "Az Augmentin szoptatás alatt alkalmazható. A szenzibilizálás veszélyétől eltekintve - ami az anyatejben való nyomokban történő kiválasztódásának tulajdonítható - nincs káros hatása a csecsemőre." ezt az idézetet itt találtam: [link]
Szerintem nyugodtan szedheted és szoptathatsz.
7/9 anonim válasza:
Augmentint lehet szedni terhesség és szoptatás alatt is.
8/9 anonim válasza:
Akkor a dokidat kellene képbehozni.... De azt mondani egy édesanyának, hogy ne szoptasson?!?! Hülye!!!
9/9 anonim válasza:
Én is szedtem az Augmentint, mikor 1,5 hetes volt a babám... Súlyos mellgyulladásom volt, így muszáj is volt mellette szoptatnom. A doki kiemelte. Nem volt gond, nálatok sem lesz. Én adtam akkor a babámnak, és én is ittam az antibiotikum mellett Normaflore-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!