Éreztétek azt a bizonyos beágyazódást? Ez lehet az?
Most vagyok kb 5-6 nappal mensi elott.
28-29 naposak a ciklusaim, 10-14-e kozt (elvileg ovu korul) tobbszor egyutt voltunk parommal. Tegnap, es ma reggel olyan gorcseim voltak,mint mikor megjon, 1-2 oran at ereztem, aztan elmult. Menstruacio elott egy hettel szokatlan a gorcsoles..
a kisfiamat anno nem éreztem mikor beágyazódott. De a mostani terhességem igen.
kb fél perces fájdalom volt,éles szúró érzés ami a kismedencémből a végbelem és a hüvelyem fele sugárzott.majd ahogy jött meg is szűnt.
most múltam 6 hetes :)
4. babát várom.
Az első háromnál semmit nem éreztem, a 4. kicsinél kb. a 9. DPO-n éreztem erős "mindjártmegjön" érzést
Nem pár percig tartott, de nem is órákat...nem tudom, nem mértem :)
Másnap olyan szintű nyugalom töltött el egy pillanatra, mint amikor minden rendben, semmiért nem kell izgulni...nem tudom jobban leírni. Rá 3 napra pozit teszteltem :)
Nekem nem fizikai érzés volt, hanem baromi ideges lettem.... olyan feszült voltam, mint életemben soha. Még a párom is megjegyezte, mert nem szoktam tényleg ilyen lenni, még menzi előtt sem. Ez kb az együttlét után 2-3 nappal lehetett. Akkor még nem gyanakodtam, csak 1-2 nappal később merült fenn bennem a gondolat és tadam... az volt.
Fiziaki tüneteim amúgy még egyik terhességnél sem voltak... úgy értem, mint görcs, vagy fájdalom, vagy hányás, vagy bármi... leszámítva az iszonyatos fáradtságot.
En mindket babam beagyazodasat megereztem, persze, ezt, mint ahogy egy korabbi valaszolo is irta, csak utolag vettem eszre.
Mindkettonel nagyon eros gorcsot ereztem kb mensi elott 4 nappal. Az utobbi nem is volt olyan regen, marciusban.
Epp vendegek voltak nalunk es epp oket ugraltam korul, mikor belemallt a gorcs. Meg le is szogeztem magamnak, hogy "na, ugy latszik most elobb fog megjonni". Abszolut nem szamitottunk ebben a honapban a baba megfoganasara. :-)
Ez egy vagy ket nagyon eros, elnyujtott gorcsot jelentett.
Ugyanez volt az elso babamnal is, csak akkor az ejszaka kozepen ebredtem erre a nagyon eros gorcsre.
Szoval, szerintem nem kizart hogy te is megerezted!
Sok sikert, autan irj, hogy egyutt orulhessunk! :-)
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!