Ki nem várja márciusba? Van valami tünetetek?
Sziasztok!
Én ma vagyok a 6. Dpo-n. Fogigátló abbahagyása utáni első hónap (egyszer már megjött azóta). Mérem a hőmet, mert érdekelt, hogy van-e már egyből ovum gyógyszer után. Jókor voltunk együtt a férjemmel elvileg, úgyhogy bizakodom :)
Már van egy 4 éves kisfiam!
Tünetem csak puffadás van, ami rám nem jellemző!
Drukkolok mindannyiunknak! :)
Nekem tavaly ősszel volt egy spontán vetélésem 7 hetes voltam...😭
műtéti regenerálódás után 4hónapja próbálkozunk de eddig semmi...19ére nem várom.... ha most sem sikerül teljes átfogó kivizsgálás vár ránk...
32évesek vagyunk van egy 8éves fiúnk nagyon-nagyon vágyunk egy kistestvérre....
Sziasztok! Még nem írtam a kérdéshez. Nekem holnap lenne esedékes, a héten volt már rózsaszínes folyás is meg pár csepp barna maszat tegnapig, azóta semmi, csak a mindjárt megjön érzése. Most pont arra gondoltam, pár hónapra felfüggeszteni a projektet, voltak kisebb nehézségeink. Most bevallom, kicsit félek, nem leszek elég erős anyának lenni... :( Már nem vagyok annyira fiatal sem, nem tudom, kicsit bepánikoltam, rossz anya leszek... :( :(
Gratulálok minden jövőbeli pozihoz :)
Sziasztok, gratula minden pozi teszthez, kedves kérdező, neked meg kitartást, remélem hamar ott lesz a masodik csik.
En holnap leszek a 10. Dpo-n, de nem sok reményt fűzök a dologhoz, sajnos semmilyen tünet nincs. Meg néhány napja mintha fájt volna a meh környékén, de inkább tompa fajas volt, mint szuros. A hőmérséklet viszont eddig elég magas ovuláció óta, ennek örülök :-) Mi több mint két éve várunk a babára, de valószínű h a korom miatt, természetes úton nem fog sikerülni (43). Azert minden honapban reménykedem:-)
Duplacsikos szep napokat csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!