Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusba? Van...

Ki nem várja márciusba? Van valami tünetetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok én most 11.-ére nem várom. Nagyon fura mert 3-4 nappal ezelőtt görcsöltem majd az el is múlt. Ma azt hittem hogy megjön mert görcsölt a alhasam meg nagyon fájt a derekam is. Fejfájós vagyok főleg ha délelőtt dolgozom most ez elmaradt nem fájt a fejem pedig nem bírtam sokat aludni.

2016. márc. 7. 19:32
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
Nekem pozitív, de enyhe rózsaszín folyás miatt, múlt héten orvoshoz fordultam. Még nem látott semmit az UH-n. Holnap megyek, reménykedek a petezsákban és, hogy minden rendben van. Sok sikert Lányok :)
2016. márc. 13. 19:15
 32/59 anonim ***** válasza:
Mi 6hónapig probálkoztunk rengeteget teszteltem potyára ugy bele éltem magam mindig tul rá gőrcsölrem!2honapja már belenyugottam már szerelemről szol a szex.Holnap kell megjönnie ,de semmibtünetem,Bárcsak jönne a 2dik manokám:(
2016. márc. 13. 20:24
 33/59 anonim ***** válasza:
Közel két év próbálkozás után szombaton nem kopogtatott a mikulás és ma pozit teszteltem...nem tudom szavakkal kifejezni mit érzek.drukkolok mindenkinek
2016. márc. 14. 07:03
 34/59 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező te hogy állsz?
2016. márc. 14. 07:24
 35/59 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma vagyok a 6. Dpo-n. Fogigátló abbahagyása utáni első hónap (egyszer már megjött azóta). Mérem a hőmet, mert érdekelt, hogy van-e már egyből ovum gyógyszer után. Jókor voltunk együtt a férjemmel elvileg, úgyhogy bizakodom :)

Már van egy 4 éves kisfiam!

Tünetem csak puffadás van, ami rám nem jellemző!

Drukkolok mindannyiunknak! :)

2016. márc. 14. 11:20
 36/59 anonim ***** válasza:
Lemaradt: 27 éves vagyok!
2016. márc. 14. 11:21
 37/59 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly ősszel volt egy spontán vetélésem 7 hetes voltam...😭

műtéti regenerálódás után 4hónapja próbálkozunk de eddig semmi...19ére nem várom.... ha most sem sikerül teljes átfogó kivizsgálás vár ránk...

32évesek vagyunk van egy 8éves fiúnk nagyon-nagyon vágyunk egy kistestvérre....

2016. márc. 14. 13:40
 38/59 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát a két negatív teszten kívül még nem csinaltam többe nem akarok csalódni. Még mindig nem jött meg ennek örülök is. A Melleim nem nagyon fájnak nem eresednek de ezt úgy tudom majd csak később fog. Nincs semmi különösebb tünetem néha enyhe hányinger de ezt lehet csak beképzelem. Enyhe folyásom van mensi előtt nem szokott lenni. Nincs itthon tesztem majd csak 16.-án tudok venni. Nagyon félek mert 4műszakba dolgozom és ón, flux, mellett veszélyes lenne ha terhes lennék jobb lenne ha minél előbb kiderülne. Valaki volt már hasonló helyzetbe?
2016. márc. 14. 18:06
 39/59 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Még nem írtam a kérdéshez. Nekem holnap lenne esedékes, a héten volt már rózsaszínes folyás is meg pár csepp barna maszat tegnapig, azóta semmi, csak a mindjárt megjön érzése. Most pont arra gondoltam, pár hónapra felfüggeszteni a projektet, voltak kisebb nehézségeink. Most bevallom, kicsit félek, nem leszek elég erős anyának lenni... :( Már nem vagyok annyira fiatal sem, nem tudom, kicsit bepánikoltam, rossz anya leszek... :( :(

Gratulálok minden jövőbeli pozihoz :)

2016. márc. 14. 20:12
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, gratula minden pozi teszthez, kedves kérdező, neked meg kitartást, remélem hamar ott lesz a masodik csik.

En holnap leszek a 10. Dpo-n, de nem sok reményt fűzök a dologhoz, sajnos semmilyen tünet nincs. Meg néhány napja mintha fájt volna a meh környékén, de inkább tompa fajas volt, mint szuros. A hőmérséklet viszont eddig elég magas ovuláció óta, ennek örülök :-) Mi több mint két éve várunk a babára, de valószínű h a korom miatt, természetes úton nem fog sikerülni (43). Azert minden honapban reménykedem:-)

Duplacsikos szep napokat csajok!

2016. márc. 15. 00:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!