Elmúltak a premens tünetetek? Most akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
26 naposak a ciklusaim. a 23. napon vagyok. Múlt hét óta voltak tipikus mensi előtti tünetek. Bár nekem egyébként nem szoktak ilyenek lenni mensi előtt. Megduzzadtak a melleim, fájnak, szurkálódás mindkét oldalon, néha mensi szerű hasfájás. Most viszont a 23. napon semmi. Nem fáj semmmim egyedül a mellbimbóm érzékeny egy picit. Reménykedhetek?2015. ápr. 21. 12:36
1/1 Diana901 válasza:
Ebböl még nem tudni h mi lesz.. :(
Van akinek végig érzékenyek a cicijei(ha elmarad a mensi,és akkor is fáj,akkor van remény/de ez is test függü),de van aki nem érez semmit!
Pl.nekem pár csepp mensim volt,elöbb(3nappal) jelentkezett mint kellett volna,azota is fájnak a cicijeim,hol erösebben,hol gyengébben,és ugy 2 naponta egy csöpp barna valami..2hete megy ez,de az össz tesztem negativ...
Szoval bármi lehet,de ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!