Leírnátok nekem hogy nem várt előtt 2-3 nappal milyen tünetetek volt?
De úgy kérném ha lehetne h milyen volt mikor volt baba és milyen amikor nem volt baba. pl: folyás volt-e?! Mell érzékenység? vagy inkább mellbimbó fájdalom? milyen színű volt a mellbimbó? derékfájás? megjön érzés? pisilési inger? émelygés? esetleg hányás? hasszurka? alhasba nyilallás?
Vasárnapra nem várom. a mellbimbóm fáj és ilyen barnás vöröses, pisilési inger,krémes folyás, derékfájás volt ma de elmúlt,mensis görcs volt tegnap de elmúlt és utaztunk most a párommal 25 percet és végig émelyegtem, és sokszor szúr már a hasam ovu óta és nyilallt is hol erősebben hol gyengébben. barnázás ilyesmi nem volt sosem eddig, ahogy most sem.
Az a baj h mindig máshogy jön meg. múlthónapban a mellem fájt iszonyatosan izomlázasan (a mellbimbó nem) pisilési inger volt és akkor kezdtem görcsölni mikor már rendesen megjött. derékfájás elég jellemző rám volt amikor egész hónapban fájt már orvoshoz mentem vele. most ovu előtt fájt nagyon aztán elmúlt és ma volt megint de írtam ugye h elmúlt. azt mondják belehet ezeket a tüneteket képzelni, azért kérdezlek titeket.folyásra sem emlékszem milyen volt múlt hónapban. 27-30 naposak a ciklusaim holnap lesz a 27.nap csütörtökön akarok tesztelni ha nem jön meg az lesz a 32.nap sosem jött 32 napra és sosem késik 2-3 napokat. Köszi a válaszokat. remélem sokan írtok :)
Nincs mit leírni.
Mikor terhes voltam, semmi, de semmi tünetem nem volt azelőtt, hogy meg kellett (vagyis nem kellett volna) megjönnie. Akkor volt tünetem, amikor már kimaradt, akkor erős mellérzékenység, mellfájdalom jelentkezett. Ennyi, semmi más.
A tipikus émelygés, hányinger, hányás a 7. héten kezdődött, amikor már egyértelműen tudtam, hogy terhes vagyok, mert orvos is megállapította.
Egyébként nekem rövidebbek a ciklusaim, átlag 25 naposak, a leghosszabb viszont 30 napos volt, így én, amikor kimaradt a vérzésem, mert terhes voltam, megvártam a 31. napot és akkor teszteltem és egyértelmű pozitív tesztem lett, hisz terhes voltam.
hát nekem konkrétan az lett gyanús, hogy jóval mensi előtt görcsölni kezdett a hasam (pénteken, és keddre nem vártam), közben meg sose volt PMS-em. a mellemben semmit nem éreztem, émelygés sem volt (egészen a 7. hétig), pisilni többet pisiltem.
De írod, hogy neked szoktak mindenféle pms tüneteid lenni, szóval igazából ebből aligha tudsz kiindulni :( Azért drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!