Ki nem várja márciusba? Van valami tünetetek?
szia! Én meg februárra nem vártam és nem is jött meg :) viszont meg csak egy vekony második csíkocskám van, holnap tesztelek még! :) remélem szép pozi lesz :) tüneteim: mellfeszülés, enyhe hasfajas néha néha és folyamatos éhségérzet :) drukkolok mindenkinek! :)
2016. márc. 8. 09:55
Szia azèrt irtam 3 kát mert igazábol január20 tol 26ig meg erre. Február3 kán meg jött kètnapra nem tudom mièrt de betudtam menzesznek igy kb 30ciklusal számolva 3 kelletvolna jelentkezni de már nem tudom mivan.
2016. márc. 8. 10:09
Ès te mikorra nem vártad. Februárban?
2016. márc. 8. 10:14
Nekem ma van ovu, úgyhogy nagyon nagyon rajta vagyunk!!! Annyira orulnek ha osszejonne. Decemberben volt missed ab-om, ez az első próbálkozós honap a műtét ota:) mindenkinek sok sikert csajok!
2016. márc. 8. 10:14
Köszi utolsó, neked is sok sikert kívánok, szurkolok nektek, hogy most majd minden jó legyen :)
Kérdező! Mi akkor egy cipőben járunk, mi is 2.hónapja próbálkozunk, és előző hónapban én is nagyon rágörcsöltem a dologra, a testem minden apró mozzanatát figyeltem, sokat olvastam a témában, már a tüneteket is beképzeltem. 2 nap késéssel megjött, ne is mondjam, mekkora csalódás volt. :( Most csak kicsit reménykedem, de tudom, nem garancia, hogy sikerült, hiába voltunk jókor együtt...
Szorítok mindenkinek, remélem ebben a hónapban mindannyian pozitívat tesztelünk! :)
7-es válaszoló voltam
24/N
2016. márc. 8. 11:51
16/59 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kedves utolsó próbálok nyugodtan várni de szerintem meg fog jönni ma is olyan érzésem volt mintha meg akarná jönni. Keveset alszok nem fáj a fejem pedig fejfájòs vagyok. Melleim sem fájnak. Na majd szombaton csak kibirom.
Sziasztok.Én február 29-re nem vártam. 8 napja késik,tesztelni nem merek mert csalódok megint...több mint 1 éve várjuk már. Mielőtt jönnének a kérdések,miért nem lépünk,és megyünk orvoshoz..nos azért mert már a 4. baba lenne. Ha ne jön sem tragédia,be kell látnunk,valamiért nem akarják ott fent,hogy legyen még egy 4. Bele nyugszunk,de még most nem adjuk fel.Hátha... nagyon fájnak a mellbimbóim,bár mensi előtt is szokott de nem annyira,hogy nem tudok hason aludni tőlük. Kíváncsi vagyok mi lesz.vagy csak magamba beszélem,és képes vagyok pszichésen eltolni a mensimet.Volt már ilyenre is példa. Annyira szeretném.
2016. márc. 8. 18:03
18/59 A kérdező kommentje:
Én remélem mindenki pozit fog tesztelni. Nekem múlt hónapban minden tünet elő jött meg hànytam is. De akkor pontosan meg is jött. Nagyon szeretném hogy most ne jöjjön meg. Ma nagyon megijedtem egy kutyàtól nem tudom ha esetleg terhes is lennék ez árthat a magzatnak? Ma különösen semmi tunetem nem volt egyszer görcsöltem rövid ideig.
Nekem valoszinu peteeresem van/lesz. Szur es faj a petefeszkem a baloldali es le akar szakadni a derekam, melleimbe meg szurast erzek de mar regota fajnak :(
Lanyok! Feb8an volt tuszoreoedesem 5 nal mulva pecseteltem azt hittuk a dokival h beagyazodas majd pontosan 23an megjott de nm tartott 3 napig se. Majd 29en megint de masnap barnaztam 2napig.
Amiota volt az a pecseteles nott a mellem is :/ :/ es azota fajdogal a mellem.
Mitol lehet?
Fogok menni dokihoz szombaton. De kivi vagyok h ti mire gondoltok?
2016. márc. 8. 19:53
2016. márc. 8. 19:54
Kapcsolódó kérdések: