Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor jöjjön a kistesó?

Mikor jöjjön a kistesó?

Figyelt kérdés

22 évesen egy gyönyörű 10 hónapos baba anyukája vagyok.Szeretnénk még egy gyermeket,de nem vagyok benne biztos mikor lenne jó.A munka miatt sem.Várjunk még pár évet,legyen ovis a kicsi,dolgozzak pár évet,aztán újra ott hagyni a munkát babázni?Vagy vállaljuk be most a kis tesót,hogy együtt nőjenek fel,és már a gyerekeket "letudva"(nem jutott eszembe jobb szó) hosszú távra kereshetnék munkát.Lehet az jön le ebből,hogy a munka fontos nekem,de nem így van,imádom a gyerekemet,páromat!

Még annyit fűznék hozzá,hogy a kis manó 3 év próbálkozás után jött össze.Nem tudom a 2.-ra mennyit kellene várni.

Tanácsokra,tapasztalatokra vagyok kíváncsi!!!!

Előre is köszönöm!

2010. ápr. 1. 14:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a kérdést már magad is megválaszoltad.

Jöjjön csak a kistesó. Fiatal vagy, vágytok rá, tudjátok nevelni. A karrieredet nem fogja zavarni, inkább az, ha megtudják, szeretnétek még majd kistesót is.

Sok szerencsét a mielőbbi babásodáshoz!

2010. ápr. 6. 21:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdésedet elolvasva én is azt akartam írni mint az utolsó, hogy ember tervez Isten végez! Én kb. 2 évet akartam a gyerekek között, el is kezdtünk idejében próbálkozni a tesóval. De a lányom már 3,5 éves és tesó még a láthatáron sincs. Közben volt egy missed ab-om, ikrekkel, egy terhességet meg kellett szakítani betegség miatt. Szóval ha a baba akr jönni úgyis jön, ha nem nem tehetsz ellene semmit!
2010. ápr. 6. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Bocs, most látom, hogy közben több válasz is érkezett!
2010. ápr. 6. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Lányom most 21 hónapos és most próbálkozunk elöször a kitesóval. 30 éves vagyok és úgy gondoltam, hogy jobb ha letudom a gyerekvállalást egymás után és kb 2-2,5 év különbséget szerettem volna. a munkán is gondolkodtam, hogy mi lenne a jobb, de rájöttem hogy most is melót keresni aztán valamennyit dolgozni, terhesnek lenni, szülni, nevelni.....aztán újra melót keresni...

Én úgy gondolom, hogy nekem így a jobb.

Kislányom amúgyis nagyon szeretne egy kistesót...igy győzte meg apát....de ez hosszabb történet :))

2010. ápr. 6. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyéni hogy kinek mikor.Nekem 20 hónapos a kisfiam és 8 hetes km vagyok.A kistesót már a szülőszobából kitolva eldöntöttük.34 éves vagyok a korom miatt is nálunk igy a logikus.Tehát 2 éves és 3 hónapos lessz a nagytesó,aminek nyilván lesz előnye és hátránya is! :)
2010. ápr. 7. 14:14
 16/17 anonim válasza:

Én még csak 14 éves vagyok, és van egy nővérem, 3 évvel idősebb.

Szerintem a kis gyereknek jó lenne ha 3-4 évvel idősebb a nagyobb tesó, mert nagyon sokat segít a tanulásban, és oda figyel mindenre.

2010. ápr. 7. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
14:14-es, én is hasonló cipőben járok. 33 éves vagyok, 21 hónapos a fiam és 8 hetes terhes vagyok. Nem tudom mi lesz, hogy a kisfiam hogy fogadja majd a tesót és azt se tudom, hogy én hogy fogom bírni. De tény, hogy 2 év 5 hónap lesz közöttük, így még van esély, hogy jól eljátszanak egymással és talán nem lesz féltékenykedés. Én visszamentem dolgozni márciustól, és most elég kellemetlen volt bent, hogy közöltem, újra terhes vagyok, de ezt a sors akarta így, és a dolgok nem véletlenül történnek. Remélem bírni fogom a kettővel!
2010. jún. 10. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!