Mikor jöjjön a kistesó?
22 évesen egy gyönyörű 10 hónapos baba anyukája vagyok.Szeretnénk még egy gyermeket,de nem vagyok benne biztos mikor lenne jó.A munka miatt sem.Várjunk még pár évet,legyen ovis a kicsi,dolgozzak pár évet,aztán újra ott hagyni a munkát babázni?Vagy vállaljuk be most a kis tesót,hogy együtt nőjenek fel,és már a gyerekeket "letudva"(nem jutott eszembe jobb szó) hosszú távra kereshetnék munkát.Lehet az jön le ebből,hogy a munka fontos nekem,de nem így van,imádom a gyerekemet,páromat!
Még annyit fűznék hozzá,hogy a kis manó 3 év próbálkozás után jött össze.Nem tudom a 2.-ra mennyit kellene várni.
Tanácsokra,tapasztalatokra vagyok kíváncsi!!!!
Előre is köszönöm!
Szia!
Szerintem a kérdést már magad is megválaszoltad.
Jöjjön csak a kistesó. Fiatal vagy, vágytok rá, tudjátok nevelni. A karrieredet nem fogja zavarni, inkább az, ha megtudják, szeretnétek még majd kistesót is.
Sok szerencsét a mielőbbi babásodáshoz!
Lányom most 21 hónapos és most próbálkozunk elöször a kitesóval. 30 éves vagyok és úgy gondoltam, hogy jobb ha letudom a gyerekvállalást egymás után és kb 2-2,5 év különbséget szerettem volna. a munkán is gondolkodtam, hogy mi lenne a jobb, de rájöttem hogy most is melót keresni aztán valamennyit dolgozni, terhesnek lenni, szülni, nevelni.....aztán újra melót keresni...
Én úgy gondolom, hogy nekem így a jobb.
Kislányom amúgyis nagyon szeretne egy kistesót...igy győzte meg apát....de ez hosszabb történet :))
Én még csak 14 éves vagyok, és van egy nővérem, 3 évvel idősebb.
Szerintem a kis gyereknek jó lenne ha 3-4 évvel idősebb a nagyobb tesó, mert nagyon sokat segít a tanulásban, és oda figyel mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!