Volt már olyan, hogy a gyermeketek megjósolta s kistesó jöttét?
Igen, ismerek ilyen családot, ahol a "nagytesó" (addig egyke) elkezdte kérdezgetni, hogy anya, miért van a hasadban az a kisbaba. Mondták neki, hogy dehát nincs is. Nem tágított, kérdezgetett, és nem is értette, miért mondják, hogy nem, mikor igen.
Igaza lett. :)
az én kisfiam is 100%-ra megérezte, sőt azt is megmondta, hogy hugija lesz.
már a peteérés után iszonyat bújós lett, apával semmi, csak velem, egyedül nem aludt el, állandóan az ölemben akart lenni, pedig már 2,5 éves volt. aztán elkezdte kérdezgetni, mikor bújik ki a tesó?:O
tervezett baba volt, úgyhogy a nemvárt előtt 2 nappal már teszteltem és pozi lett.:)
a családunkban csupa-csupa fiú van, tutira biztos voltam benne, hogy kisfiút várok megint, hisz nálunk nem születik lány. a kisfiam mindenkinek azt mondta, hogy hugija lesz, tiszta égés volt, ráadásul sajnáltam is szegénykémet, hogy mekkorát fog csalódni, meg próbáltam felkészíteni az öcsire.
aztán a 18. heti genetikai Uh-n 100%-ra kiderült, hogy kislányunk lesz. azt hittem elájulok, még aznap bejelentkeztem 4D-re, mert nem tudtam elhinni, persze iszonatosan örültünk. rá egy hétre a 4D-n a 2. percben beterpesztett a csajszim és gyönyörű képet kaptunk a ninijáról. szóval a válasz igen, hihetetlen miket megéreznek a gyerekek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!