Hihetek egy jósnőnek aki megjósolta hogy ebben az évben szülni is fogok?
Háát az azt jelenti,hogy akár már most babásnak kell lenned,ugyanis a sürhet a 40 hetes álomhatár..De ha meg mondjuk két hónap múlva leszel babás,akkor meg azon fogsz rettegni,hogy úristen úgyis koraszülött lesz..A gondolatnak teremtő ereje van!Úgyhogy vigyázz ezzel!
Amúgy nekem is van egy jósnő ismerősöm,aki egész szépen bele szokott találni a várandósságokba mostanában,és nem sokat téved.
Szia!
Szerintem egy jósnővel jósoltattunk...
Nekem tavaly decemberben azt írta, hogy 1 év múlva ilyenkor már babázunk. Februárban feladtam, de márciusban volt meg a mensim utoljára! 5 hetes és 3 napos a Picúrkánk!!! Ezek szerint nálam bejött!!! Remélem, nem lesz semmi probléma és kb. dec. 10 körül már tényleg babázunk!!!!!!!!!!! Sok sikert!!!
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok. Nekem márc. 5-én volt meg utoljára. Akkor, amikor ezt jósolta nagyon hittem benne. Aztán februárban feladtam a dolgot... Áprilisban pedig már nem jött meg!!!!
Szorítok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!