Ma jósoltak nekem. Létezik az hogy megjósolta a múltat? Bőv lent.
Amiket leírtál, az mindenkivel megtörtént már 14- 15 éves gyerekekkel is... velem is 13 évesen...
én is látok a múltba. :)
pea bajom az, hogy ha elmondom oszinten az en tapasztalatomat, akkor nem olvassa el ertelmes ember, ha meg leegyszerusitve megmondom, igy messzirol is h lehuzott es csak a szokasos atbaszos taktikat hasznalta ez is, akkor meg nem vagyok nyitott es bunko is vagyok:)
a ketto otvozete kovetkezik:
en is voltam josnal, en is azt hittem, hogy megjosolta a multat, akkor a jovo is biztosan mukodik, oszt visszamentem 3 honappal kesobb letesztelni. a ribanc elfelejtette szinte, hgoy voltam nala( gondolom porog a biznic) oszt most mar figyeltem, es en adom ki magamtol az adatokat ha nem figyelek. Menj vissza hozza, es figyelj arra h ne valaszolj csak kerdezz, es konkretumokat.
Azt tudnod kell, hogy akerdeseid is elarulnak rolad naghyonsokat. De ha belecsempeszel kamu kerdeseket is ami egyaltalan nem erdekel, akkor beviheted a csapdaba...
a legrosszabb az a fajta amelyik meg magatol is elhiszi h tud josolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!