Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ma jósoltak nekem. Létezik az...

Ma jósoltak nekem. Létezik az hogy megjósolta a múltat? Bőv lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy amiket jósolt nekem annak a nagy része már megtörtént. Megtaláltam életem nagy szerelmét, pletykába is keveredtem stb. És csupa jót jósolt a jövőre nézve. Hihetek én ebben?
2011. jún. 7. 21:00
1 2
 1/14 Tom Benko ***** válasza:
Nem.
2011. jún. 7. 21:05
 2/14 anonim válasza:

Amiket leírtál, az mindenkivel megtörtént már 14- 15 éves gyerekekkel is... velem is 13 évesen...

én is látok a múltba. :)

2011. jún. 7. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezeket én is ugyanígy meg tudnám mondani neked, és én még csak nem is állítom be magam jósnak.
2011. jún. 7. 21:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja ja, ez így is van! Csak az a helyzet hogy ezt csak én tudom meg a szerelmem. Mindketten házasok vagyunk és senki nem tudja a kapcsolatunkat! Meg is lepődtem mikor kiadta a kártya, A férfit. Csak az h ezt a jövőre jósolta ami már megvan.
2011. jún. 7. 21:16
 5/14 Tom Benko ***** válasza:
Cold Reading mond valamit?
2011. jún. 7. 21:34
 6/14 anonim ***** válasza:

pea bajom az, hogy ha elmondom oszinten az en tapasztalatomat, akkor nem olvassa el ertelmes ember, ha meg leegyszerusitve megmondom, igy messzirol is h lehuzott es csak a szokasos atbaszos taktikat hasznalta ez is, akkor meg nem vagyok nyitott es bunko is vagyok:)

a ketto otvozete kovetkezik:

en is voltam josnal, en is azt hittem, hogy megjosolta a multat, akkor a jovo is biztosan mukodik, oszt visszamentem 3 honappal kesobb letesztelni. a ribanc elfelejtette szinte, hgoy voltam nala( gondolom porog a biznic) oszt most mar figyeltem, es en adom ki magamtol az adatokat ha nem figyelek. Menj vissza hozza, es figyelj arra h ne valaszolj csak kerdezz, es konkretumokat.

Azt tudnod kell, hogy akerdeseid is elarulnak rolad naghyonsokat. De ha belecsempeszel kamu kerdeseket is ami egyaltalan nem erdekel, akkor beviheted a csapdaba...

a legrosszabb az a fajta amelyik meg magatol is elhiszi h tud josolni

2011. jún. 7. 22:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Ezek elég általános dolgok. Mondja, hogy megvan a nagy ő. Mondod Te: nincsen. Ő: de már nagyon közel van
2011. jún. 8. 00:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát sok a kamus de én az ezo- tv ben Valériát kapcsolták. ÉS magától mondta, hogy nem vagyok egyedül a lakásban és rákérdezett, h nem e idézgettem. Mondtam neki, h sűrün szoktam mostanában. De egész azért érdekes mert annyit montam neki, hogy általános joslást kérnék, meg mit lát a jövőben. Elmondta azt is h idén tavasszal lessz baránőm egy rendezvény kapcsán. És ez is úgy lett. Meg iskolai problémák amiért lhet tenni de ez a jövő titka.Rajam függ
2011. jún. 8. 13:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Szóval Valéria tényleg látja a dolgokat ,és keresztkérdést sem kellet mondanom. Full rám látott.
2011. jún. 8. 13:02
 10/14 Tom Benko ***** válasza:
Biztos ez?
2011. jún. 8. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!