Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jó az, ha valaki 40...

Miért nem jó az, ha valaki 40 felett szül?

Figyelt kérdés
Igazából csak kíváncsi vagyok. Oké mikor valaki akkor találja meg élete párját, vagy úgy jönnek össze a dolgok. De ha valaki úgy van vele, bevállalok még egy sokadik gyereket 40 felett, mert úgy megjött a kedvem újra. Szóval milyen szempontokat kell ilyenkor mérlegelni?
2016. febr. 2. 16:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
29%

"Hogy miért nem jó 40 felett szülni, hát mert a negyvenes nők ebben a korban élik ki igazán magukból mindent. Elválnak, a gyerekük már önálló és ök utazgatni pasizgatni szeretnének 40 felett mintsem újra pelenkázni.

Nem tudom hogy kik azok a huszasok akik már leöregeznek egy negyvenest de nagyon tévednek."

Én pl. 27 éves vagyok és nem öregezek le senkit aki 40-50 év közötti. De azért nem ideális 40 év felett szülni, mert túl nagy a generációs szakadék. Mire kamasz lesz a gyerek, hogyan fogja őt egy 52-57 éves szülő megérteni? Ráadásul ennyi idősen már nincs annyi türelme valakinek, mint 30 vagy 40-es éveiben.

Ennek majd meg lesz a böjtje, hogy akik ebben nőnek fel, azok majd 20-30 évesen akarnak majd szülni. Az ő korukban ez lesz majd jellemző.

2018. febr. 2. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!