Van olyan kismama köztetek aki 100kg felett van és terhes, esetleg október környékén szül?
Figyelt kérdés
Levelezni, tapasztalatot cserélni szeretnék!:)2011. máj. 9. 10:45
1/7 anonim válasza:
Szia!
108 kg, és október 11-re vagyok kiírva
2/7 anonim válasza:
Igaz én már megszültem, de 132kg-al mentem szülni :) ( 122-el kezdtem )
3/7 anonim válasza:
Június 27-re vagyunk kiírva. Most 107 kg vagyok.
Nincs semmi bajom, azt leszámítva, hogy kezdek vizesedni, többnyire estefelé. És most kicsit magas a vérnyomásom. Ti hogy vagytok?
4/7 anonim válasza:
122-vel estem teherbe, most a 18- hétben járunk. Én is szívesen beszélgetnék hasonló adottságú kismamákkal.:)
Nekem szerencsére a vérnyomásom jó (pedig eddig magas volt). Én a cukortól félek.
5/7 anonim válasza:
szia, október 25-re vagyok kiírva - most a 16. hét, 116kg
6/7 A kérdező kommentje:
Juhuuuu csajok:)))El sem tudjátok képzelni mennyire örülök h ennyien írtatok!!!!!Én 125kg vagyok és 16.hétben járok épp:)
2011. máj. 9. 21:19
7/7 A kérdező kommentje:
2011. máj. 9. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!