Ti mit tennétek, megtartanátok a babát?
Figyelt kérdés
26 éves nő, párom 27. 5 éve vagyunk együtt. Mindenképpen közös jövőt terveztünk, a kapcsolatunkban minden ok. Viszont se házasok nem vagyunk, se jegyesek, mindketten a szüleinkkel lakunk még. Egyikünknek sincs normális munkája, sajnos csak ilyen alkalmi ( nagyon nehéz munkát találni) tehát nincs biztos jövedelmünk. Most úgy néz ki, lehet h terhes vagyok. ( még nem teszteltem majd vasarnap, egy hete késik). Nem így terveztük, nem akartunk még gyereket a semmire, viszont én nem vetetném el. A csaladunk tamogatna, segitene, de elég rizikos. Ti mit tennetek? Nem kioktatast kerek...2015. ápr. 23. 17:08
41/44 anonim válasza:
Tehát az egész hiszti tök felesleges volt...
42/44 anonim válasza:
Nagyon rossz helyen érdeklődsz! Itt a legtöbben azt javasolják vetesd el. És ha aztán nem esel soha többé teherbe? Benne van az abortusz kockázatában. Minden csak akarat kérdése. Én tuti megtartanám!! Egy gyerek nem a világ vége.... :-)
43/44 anonim válasza:
Àllítom itt a sok negatív válaszoló irígy mint a kutya mert nem tudják őket felkanolni :-D Ne foglalkozz velük itt mindig ez megy!!
44/44 anonim válasza:
Ja és ha van munkád és minden maga a tökély bevállalsz egy babát. Aztán mikor megszületett elveszti a párod az állását. Akkor mi lesz na mi????? Hogy itt mindig osztjátok az észt. Attol hogy most nincs munkátok és valóban terhes lettél volna....lehet egy hónap múlva már sikerül munkát találnotok és sinen vannak a dolgok. Nem mindig a rossz oldalát kell nézni a dolgoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!