Ilyen helyzetben ti megtartanatok a babat?
Tegnap derult ki ultrahangon hogy van 1 db
16 mm myiomagomb a meh mellso falaban.
De 5 hetes terhes vagyok.nagyon felek es agodom hogy nem e fog a myoma vetelest okozni vagy noni a terhesegel egyutt?
;-(
Nagyon szomoru vagyok hiszen anyit vartunk a babara ketto es fel evet ;-(
A nogyogyasz anyit mondot hogy mesze van a mehtol ,de nohet a terhesegel egyutt.
Most mitevo legyek ?
Van itt olyan kismama akinek a meh mellso falaban volt myoma ? Es kihordta a babat ?
Nagyon szepen koszonom elore is a valaszokat.
Szerintem a dokik meg fogják mondani, hogy jelent-e bármilyen kockázatot a babára nézve. Nem értek hozzá, de nem hiszem, hogy ennyitől ne tudnád kihordani a babát. Ha akkor a baj, azt úgyis közlik veled is.
Ne keseredj el, beszélj az orvossal a félelmeidről, kérd, hogy beszéljétek ezt át alaposan, esetleg nézesd meg másik dokival is és kérj ki több véleményt.
Koszonom es halas vagyok a valaszodert !
Olyan nehez a valasztas ;-(
En is gondoltam ra hogy elmegyek egy masik dokihoz is ,....... de mivel mondana mas velemenyt? A nogyogyaszok nem egy erven vanak ?
Meg azt sem mondta a doki tegnap hogy ez a myoma at valtozhat rossz indulatuva ?!
Ezert. Kertem inen tanacsot olyanoktol akik tapasztaltak vagy atteltek ezt a helyzetet.
Koszonom a tobieknek is a valaszokat.
Anyit mondott a doki hogy a meh mellso falaban van a myioma,es hogy noni is fog majd a terhesegel egyutt.
Nem volt a doki bo szavu....pedig a ferjem is bejott a vizsgalat utan beszelni a dokival.anyira vartuk ezt a kisbabat es nem gondoltam volna ilyen problemara ;-(
Mit javasoltok mit mondjak ha elmegyek egy masik nogyogyaszhoz? Marmint hogyan kezdjem ? Gondolom hogy nem azt kene mondanom hogy jajj dr ur...en nem bizom az elozo nogyogyaszban kerem nyugtason meg ?!
Legyszives valami otlet mivel kezdjem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!