Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megtartanátok egy erőszak...

Megtartanátok egy erőszak tevő gyerekét? Vagy mit csinálnátok abban a helyzetben, ha terhesek maradnátok egy erőszak után?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 14:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Ez nálam teljesen szituáció függő lenne szerintem. Alapból azt mondom, hogy nem. De ha belegondolok, és pld. egy kétgyerekes családanya vagyok, akkor biztosan nem. De ha mondjuk egy 38 éves, egyedülálló nő (aki vágyik gyerekre), akkor elgondolkodnék rajta. Nem azt mondom, hogy akkor biztosan megtartanám, hanem hogy gondolkodnék.... És az átélt "élmény" is meghatározná a döntést. (most nem arra gondolok, hogy jó volt az "aktus", hanem hogy mennyire borulnék ki, mit váltana ki belőlem az egész, stb. stb.) Ez nagyon bonyolult és összetett dolog ahhoz, hogy így válaszolni lehessen rá.
2009. szept. 30. 14:36
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Elvetetném.
2009. szept. 30. 14:36
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Annyira súlyos és komplikált eset ez lelkileg, hogy nem szokták megtartani. Erre még a vallások is engedékenyek.
2009. szept. 30. 14:38
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Elvetetném! Csak mert gyerekkori trauma is ért, igy tuti, nem gondolkoznék rajta egy percet se!
2009. szept. 30. 14:39
 5/18 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon nehéz kérdés. Én nagyon szeretnék gyermeket, de azt hiszem, hogy egy erőszakos közösülés útján fogant gyermeket mégsem biztos, hogy ki tudnék hordani. Persze, nem az a szegény kis életke tehet róla. Hát, nem tudom... Most mire meg végiggondolom az egészet, lehet, hogy mégis megtartanám.

Ez egy nagyon nehéz döntés, és sokmindentől függ.

2009. szept. 30. 14:39
 6/18 anonim ***** válasza:
63%
Hány éves vagy?Van gyermeked?Ha van,akkor vetesd el.Ha nincs és szeretnél akkor csakis akkor tartsd meg,ha nem családon belüli erőszak volt,tudod hogy az egészséges,stb...De abba is gondolj bele,pl:ha nincs gyereked,hogy mi lsz akkor ha elveteted és kiderül h később nem lehet már.Én azt mondom,a döntés egyedül a te kezedben van.Remélem jól fogsz dönteni!
2009. szept. 30. 14:45
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Első hozzászóló vagyok. Az "erőszak" körülményei is nagyon fontosak lehetnek. Pld, más az, mikor az utcán kap el egy szatír, és más az, mikor egy buliban egy barátod "erőszakol" meg, ami esetleg nem is volt annyira erőszak... ha értitek mire gondolok.
2009. szept. 30. 14:47
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utólsó a jó tanácsokat. De nem erőszakoltak meg és nem is vagyok terhes. Csak kiváncsiságból tettem föl a kérdést. A másik meg az hogy az erőszak akkor is erőszal bárki csinálja akár a saját barátod akár egy szatír. Ha úgy közösül veled hogy te nem akarod az erőszaknak számít. Kettő közt semmi féle külömbség nincs.
2009. szept. 30. 15:22
 9/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem értem miért kérdezel egyáltalán ilyeneket, ha nem történt meg? Jobb dolgod nincs?
2009. szept. 30. 16:22
 10/18 anonim ***** válasza:
Ne festd az ördögöt a falra!
2009. szept. 30. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!