Megtartanátok? Van már 2 gyermekem, most várom a 3-at. /ma tudtam meg/
Nem tervezett volt,és most kicsit megijedtem.
Pánikbeteg vagyok,ami mostanában eléggé megnehezíti az életem.Ráadásul én nagyon félek az új influenzától.Amiről mindenhol azt olvasom,hogy kismamákra nagyon veszélyes.Mivel már van 2 gyerekem megfordult a fejemben ez-az.
De csak az influenza miatt NEM szeretném elvetetni,de így hogy állandóan pánikolok nehéz időszak áll előttem.Kérlek ne ítéljetek el,inkább tanácsokat kérnék.
először is
az a kis manó téged választott az anyukájának- innentől felelős vagy érte...
márészről- mindig volt-van -lesz ilyen olyan járvány 200 éve kolera és pestis most meg h1n1- ennyi
ezért elvetetni butaság lenne
a pánik dolog miatt meg sztem szakemberre lenne szükséged a már kinti babáid miatt is nem csak a pocok miatt
kis segítséggel minden rendben lesz meglátod
helyes döntést kívánok
Szerintem neked egy pszichológust is fel kellene keresned. A pánikbetegség is fokozódhat, és azt 2 gyerek mellett, főleg terhesen minél előbb ki kellene kezeltetned. Mi lesz, ha befulladsz, vagy elájulsz?
Ha a párod is szeretné, és anyagilag nincs akadálya, akkor miért ne?
Az influenza ellen pedig oltást fogsz kapni, ami megvéd titeket. Ne izgulj!!!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Én is biztosan megtartanám, hiszen az ENYÉM (jelen esetben a Tiéd) :)
Dokikkal konzultálnék a pánikbetegségről. És ha szerető család várja, akkor aztán már tényleg nincs akadály.
Szia!
Nekem fóbiám van,de igy is vállaltam a gyerekeimet!Szerintem tartsd meg,nem lesz semmi gond!Ha valamit nagyon akarunk,akkor azt le tudjuk küzdeni,bár nagy erőfeszités szükséges hozzá!A fóbiák,félelmek,pánikbetegségek mind egy állapot,mindenkiben benne rejlenek,csak van akin eluralkodik és van akin nem!Nem tehetünk róla!Kitartás és minden rendben lesz,ne aggódj!:)
Te nem érzed a ráció hiányát? Félsz egy betegségtől, de nem félsz egy műtéttől, egy magzat megölésétől.
Másrészt ne agyalj annyit!!!!! Élni kell, nem nyavajogni!
Nem bántani akarlak, de te vagy a hibás a kialakult helyzetért! Be kellne már fejezni a lelkizést és ezt a "beteg vagyok tudat állapotot". Az ilyen jellegű betegek magukat teszik azzá. Fogadjunk, ha nem tudnál róla, hogy létezik pánikbetegség és depresszió, te sem lennél az!
Tényleg nem bántani akarlak, de én nem tudlak sajnálni. A gyerekeiddel foglalkozz inkább ne a panaszkodással és az állítólagos szenvedéssel! Tudom mit beszélek, láttam már magam körül nem egy ilyen embert. Szerintem ez csak hiszti betegség, még akkor is, ha valóban vannak esetleg problémáid.
Vállald azt a gyereket és legyél tisztességesen az anyja, akire számíthat! Mit szeretnél kb. 20 év múlva? a gyerekeid egy akaratgyenge asszonyra emlékezzenek majd vissza vagy egy erős szerető édesanyára?
És senki ne pontozzon le kérem. Azzal csak ártunk, amikor valakit támogatunk az önpusztító önsajnálatával. Csakis úgy segíthetünk, ha észhez térítünk, hogy ez nem jó. Nem szabad magadat beleélned abba, hogy te beteg vagy és onnantól kezdve...pl. eldobsz magadtól egy babát, akit már létrehoztatok. Legyél akarat erős! Mond azt, hogy engem nem gyűrhet le semmi, mert szeretem a gyerekeimet és értük erősnek kell lennem!!!! Ezt tudatosítsd magadban! A pánikbetegség igenis leküzdhető, csak hozzáállás kérdése.
remélem én se leszek lepontozva, de valahogy egyet értek az előttem szólóval!!!!
viszont rosszat se tudok mondani, mert nem ismerem ezt a betegséget. de lehet ha ismerném akkor én is az lennék??
nem tudom miben nyilvánulnak meg a tüneteid, de szerintem bármilyen betegséget le lehet győzni, ha akarod (a pszcihés betegségekre értem)
főleg van már két gyermeked. nem volt csodás őket nevelni? nem lenne csodás nézni hármojukat, ahogy játszanak?
kívánok okos döntést neked!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!