Megtartanátok? Van már 2 gyermekem, most várom a 3-at. /ma tudtam meg/
Nem tervezett volt,és most kicsit megijedtem.
Pánikbeteg vagyok,ami mostanában eléggé megnehezíti az életem.Ráadásul én nagyon félek az új influenzától.Amiről mindenhol azt olvasom,hogy kismamákra nagyon veszélyes.Mivel már van 2 gyerekem megfordult a fejemben ez-az.
De csak az influenza miatt NEM szeretném elvetetni,de így hogy állandóan pánikolok nehéz időszak áll előttem.Kérlek ne ítéljetek el,inkább tanácsokat kérnék.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!Már jobb a hangulatom,újra itt a "bizsergés" bennem mint az első két babánál:)
Kedves Utolsó válaszoló!
Nagyon sajnálom ami veled történt.Most biztosan nagyon nehéz.Remélem azért nem adod fel,és kívánok neked is mielőbb újbóli Boldog babavárást!
Hát ha lepontoztatok, akkor egészségetekre! Írtam, hogy nem bántani akarlak, hanem segíteni. Tapasztalatom, hogy azzal lehet segíteni a legtöbbet, ha nem dugjuk homokba a fejünket. Mindig az igazság fáj a legjobban. De ha neked így jó az életed, a te döntésed.
A kérdésedre választ vártál, én megadtam. Ha pedig nem tetszik, lepontozol. Van erről is egy véleményem.
Egyébként örülök, hogy megtartod a babát. Gratulálok hozzá!
Kedves Utolsó!
Nem pontoztalak le.Mert a véleményed pont annyit számít mint másé.
Nem megértést vártam,hanem véleményt mint a tiéd is.Éppen ezért nem pontoztam le senkit,hanem próbálok tanulni belőlük,hátha előbbre jutok!
Sziasztok!
Igen döntöttem megtartom:))Nem tudnám elvetetni,hiába is fordult meg a fejemben.
Már nevet is választottam:))Voltam dokinál is.
Köszönöm a válaszokat.Sziasztok!
Szia!
Nagyon jól döntöttél,csak gratulálni tudok!Fel kell készülni,hogy kicsit nehéz lesz,de látom bátor és kitartó vagy,minden sikerülni fog!
Nagyon sok boldogságot nektek!:)))
Sziasztok!
Köszönöm:)
Remélem minden ok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!