Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erőszak. Sokáig utána nem...

Erőszak. Sokáig utána nem volt nemi életem. Nemrég abortusz. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
13 éves voltam mikor megerőszakoltak. Sokáig nem is fogtam fel hogy mi történt. Most 18 vagyok, egy sajnálatos abortusz után.(gyógyszer mellett, valószínű fogyatékos lett volna) Pszichológushoz járok, ő azt mondta h lassan fokozatosan térjek vissza a nemi életre lépésről lépésre mert érezhetően félek tőle. De kívánom a párom, és 3hónapja nem volt köztünk semmi, már hiányzik nagyon. Szerintetek képes az ember ilyenkor elvonatkoztatottan szeretkezni, vagy valóban ésszel csináljam és apránként.?
2009. dec. 18. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha kívánod, vágysz rá, akkor szerintem vágj bele nyugodtan! Ez csak úgy derül ki, ha kipróbálod, hogy kész vagy-e már rá. De szerintem nem lesz semmi probléma. Koncentrálj a párodra és az élvezetre, engedd el magad! Menni fog.

(Amúgy a fogamzásgátló melletti teherbeeséstől nem lesz semmi baja a babának, ettől nem kellett volna tartani, a későbiekben sem kell félned ettől. Inkább szedd figyelmesen, akkor nem csúszik be terhesség. )

2009. dec. 18. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom a vled történteket. Ha kívánod a párodat, akkor miért ne? Ha véletlenül mégsem megy a dolog, akkor sem lesz nagy baj, ne okold magad, ez az eset egy életre nyomot fog hagyni benned, az biztos. Szépen lépésről-lépésre kell haladni, ahogy a dokid is mondta. A barátod biztos megértő, hiszen 3 hónap nagy idő és kitart melletted. Csak olyan tempóba és addig menj el, amíg úgy érzed, hogy minden félelem és gátlás nélkül, öröm az együttlét. Sok siker és a továbbiakban nagyon boldog és szép életet kíváok neked.
2009. dec. 18. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnálom a mi történt veled :(

Szerintem ez már jó dolog, hogy kívánod a párodat, az pedig hogy vár rád még jobb. Elhiszem hogy félsz a dologtól, én nem szeretkezéssel kezdeném. Úgy értem ahhoz hogy jól érezzétek magatokat nem kell egyből bummm.... Lehet kényeztetni egymás testét máshogy is,jól is fog esni, csak arra figyelj hogy a tested mit mond. Ha jó érzés akkor hagyd, próbáld meg átadni magad a dolognak, mert szerintem ez nem fog máshogy menni, csak ha ellazulsz valamennyire és kitörlöd a gondolatokat a fejedből. A párod is szeret, ilyenkor úgyis csak jót akartok egymásnak, gondolj erre hogy neked is jó és a párodnak is, erősebb lesz a kapcsolatotok. Úgyis az adott pillanatban fogod érezni hogy mi volna jó, ha nem az abba lehet hagyni...

Sok sikert kívánok és szívből remélem hogy megoldódik a problémád!!!!

9 hónapos kislány anyukája :)

2009. dec. 18. 13:14
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat=)
2009. dec. 19. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!