Erőszak. Sokáig utána nem volt nemi életem. Nemrég abortusz. Hogyan tovább?
Ha kívánod, vágysz rá, akkor szerintem vágj bele nyugodtan! Ez csak úgy derül ki, ha kipróbálod, hogy kész vagy-e már rá. De szerintem nem lesz semmi probléma. Koncentrálj a párodra és az élvezetre, engedd el magad! Menni fog.
(Amúgy a fogamzásgátló melletti teherbeeséstől nem lesz semmi baja a babának, ettől nem kellett volna tartani, a későbiekben sem kell félned ettől. Inkább szedd figyelmesen, akkor nem csúszik be terhesség. )
Szia! Sajnálom a mi történt veled :(
Szerintem ez már jó dolog, hogy kívánod a párodat, az pedig hogy vár rád még jobb. Elhiszem hogy félsz a dologtól, én nem szeretkezéssel kezdeném. Úgy értem ahhoz hogy jól érezzétek magatokat nem kell egyből bummm.... Lehet kényeztetni egymás testét máshogy is,jól is fog esni, csak arra figyelj hogy a tested mit mond. Ha jó érzés akkor hagyd, próbáld meg átadni magad a dolognak, mert szerintem ez nem fog máshogy menni, csak ha ellazulsz valamennyire és kitörlöd a gondolatokat a fejedből. A párod is szeret, ilyenkor úgyis csak jót akartok egymásnak, gondolj erre hogy neked is jó és a párodnak is, erősebb lesz a kapcsolatotok. Úgyis az adott pillanatban fogod érezni hogy mi volna jó, ha nem az abba lehet hagyni...
Sok sikert kívánok és szívből remélem hogy megoldódik a problémád!!!!
9 hónapos kislány anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!