Megtartanátok egy erőszak tevő gyerekét? Vagy mit csinálnátok abban a helyzetben, ha terhesek maradnátok egy erőszak után?
Második (vagy hanyadik vagyok, tök mindegy).
A kérdező nem állította egy percig sem, hogy ővele megtörtént volna az eset.
Csak megkérdezte, mi mit tennénk. Ebből számomra legalábbis egyértelmű volt, hogy csak teoretikus a kérdés, nem valós, csak véleményekre kíváncsi.
Azt meg, hogy egy erre adott egyértemű igen/nem válaszon mi a nem hasznos, azt már ne is feszegessük...
Köszönöm szépen a kedves szavakat, de szerintem nem tettem semmi olyat ami miatt így kéne beszélni róllam. Feltettem egy kérdést mert ez az oldal azért van, legalábbis úgy tudtam. Nem szórakozásból tettem fel, hanem kutatási szándékkal. Arra lettem volna kiváncsi amit kérdeztem.
Nem arra hogy milyen bunkó szemét nő vagyok. Én nagyon sajnálom azok a nőket akik úgy jártak, de arról én nem tehetek. Sose csinálnék viccet egy ilyen komoly dologból.
S az hogy nem erőszakoltak meg és nem lettem terhes, nem jelenti azt hogy nem lehet a témában véleményem és nem kérdezhetek rólla. Az meg hogy mindennek lehordjanak kikérem magamnak. Amúgy meg mindenki magából indul ki.
Én se beszéltem úgy soha senkivel mint itt néhányan velem.
Szégyelhetitek magatokat.
Elvetetném.
(a rólla, róllam - egy L)
Kedves utolsó nem kell kioktatni, tudom milyen babára várni.
Én is vártam egy gyermeket de elveszítettem. Már itt ülnék a nagy hasammal és e helyett sehol semmi. De várnunk kell hogy megint össze jöjjön és ki tudja meddig. Már csalodtam egyszer azt hittem babás vagyok de megjött. S ki tudja hányszór fog megismétlődni. Szóval köszönöm a kioktatást de azt hiszem tudom miről van szó. Ja még valami én a teherbe esésről kérdeztem szóval jó helyre raktam a kérdést. A babára vágyóknak meg mielőbbi sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!