26 éves nő, párom 27. 5 éve vagyunk együtt. Mindenképpen közös jövőt terveztünk, a kapcsolatunkban minden ok. Viszont se házasok nem vagyunk, se jegyesek, mindketten a szüleinkkel lakunk még. Egyikünknek sincs normális munkája, sajnos csak ilyen alkalmi ( nagyon nehéz munkát találni) tehát nincs biztos jövedelmünk. Most úgy néz ki, lehet h terhes vagyok. ( még nem teszteltem majd vasarnap, egy hete késik). Nem így terveztük, nem akartunk még gyereket a semmire, viszont én nem vetetném el. A csaladunk tamogatna, segitene, de elég rizikos. Ti mit tennetek? Nem kioktatast kerek...
Mert már leírtuk páran, hogy előbb tesztet csinálj és utána agyalj...ennyi!
De nem, te vasárnapig vársz valami miatt! Mi lesz vasárnap? Ha terhes vagy, most is az vagy és vasárnap is az leszel...nem jobb tudni, mint homokba dugni a fejed??
2015. ápr. 23. 21:13
22/44 anonim válasza:
26 évesen, biztos kapcsolatban, támogató családdal biztos megtartanám. Na persze, akkor ha legalább magamat el tudom tartani a keresetemből. Ha a párod saját magát el tudja, akkor az is jó. Ketten együtt a támogatásokból, meg a szülői segítséggel már csak csak megoldjátok.
Egyébként ilyen anyagi helyzet mellett, nyilván nem a legideálisabb gyereket vállalni, ti se terveztétek még, de őszintén nem értem, hogy miért nem védekeztek akkor.
Ha ilyen helyzetben lennék, akkor mindent megtennék azrt, hogy véletlenül se essek teherbe. A gumi meg a bogyó se 100, na de a megszakításos..
2015. ápr. 23. 21:17
23/44 anonim válasza:
Hát, ha már megtörtént.. Nem vetetném el, lelkileg nem lennék rá képes. Viszont mindentől függetlenül- ha van baba, ha nincs- költözzetek olyan helyre ahol életet tudtok alapozni. Mint írtad a szülők segítenek. Akkor ezt "használjátok" ki erre is, ne csak akkor, ha várandós vagy. Egy gyermeknek az a jó, ha szülők nyugodtak, biztos lelki és anyagi hátteret tudnak teremteni.
2015. ápr. 23. 22:33
24/44 anonim válasza:
Csinalj egy tesztet, amugy meg egy baba 'veletlenul' pontosan akkor jon mikor kell., en tuti nem vetetnem el! A gyerek holmik beszerezhetoek barhonnan (ismerosok,baratok stb) ott vannak a szulok is .. A ferfi elmegy dolgozni mert muszaj es igy is lehet elni.. Nadr eloszor nem artana egy tesztet csinalni de tenyleg! :) legyszi csinalj es ird meg mert en nem hiszem hogy terhes lennel!
2015. ápr. 24. 07:13
25/44 A kérdező kommentje:
Koszi a nem bunko, normalis valaszokat :-)
Vasarnap tesztelek majd megirom
2015. ápr. 24. 10:46
26/44 anonim válasza:
Felnőtt emberek vagytok,ha a párod is azt mondja,hogy megoldjátok,akkor az ugy is lesz.Nem kell rögtön az abortuszon gondolkozni,inkább kérjetek segitséget a családtol!Én mikor az első lányommal teherbe estem,anyukámnál laktam a párommal együtt,miután kiderült a terhesség,összeházasodtunk (nektek nem muszáj) és a kislányom oda született.2éves volt amikor elköltöztünk.Ha anyukád,vagy a párod anyukája segit,azt gondolom nincs okod abortuszra menni.Amellett hogy lelkileg meg fog viselni,nem kizárt hogy tönkre megy a kapcsolatotok is.Van egy olyan mondás,hogy ahova a Teremtő bárányt ad,ott legelőt is biztosit :)
2015. ápr. 24. 11:28
27/44 anonim válasza:
munkátok nincs
eygütt se laktok
pénzetek nincs
és akkor megszakítással "védekeztek"
tabi havonta 2e-re jönne ki kb, de a gyerek olcsóbb ugye?
"csaladunk tamogatna" miért odaálltál, hogy késik, lehet felcsináltak, támogattok?
mond el a ngy védekezést, biztos ugrálnak majd...
2015. ápr. 24. 12:30
28/44 anonim válasza:
De mi a sz..r van van vasárnap, h pl.ma nem bírsz tesztelni???
2015. ápr. 24. 12:41
29/44 A kérdező kommentje:
Neked nem mindegy hogy en mikor tesztelek? Megvan ra az okom hogy miert vasarnap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!