Az alábbi esetben ti megtartanátok a babát? Vagy esetleg orvos javasolhatja, hogy vetessem el?
Emiatt felesleges.Semmi baja nem lesz az embriónak. Első hetekben még nem is közös a vérkeringés.
A gyógyszerek a felsoroltakból viszont egyáltalán nem ártanak, főleg ennyire kezdeti szakaszban. Én a terhesség első hónapjában, mivel nem tudtam róla szedtem antibiotikumot, Xanaxot (szintén alprazolam), napi két dobozzal szívtam és alkoholt is fogyasztottam, illetve antihisztamint is szedtem allergia miatt.
Most már egy hónapos a baba és makkegészséges. A terhességemmel se volt probléma.
Voltam ugyanilyen helyzetben, a pasim külföldről szakított velem, ezért Frontin nélkül nem tudtam létezni. Aztán a hüvelygyűrűm nem fért össze az antibiotikummal (amit a felfázásra szedtem). És terhes lettem. Nálam megoldotta a természet, mert elvetéltem még a legelején, még azt sem tudtam, hogy terhes voltam.
Én inkább azért nem tartanám meg a helyedben, mert pszichikailag vagy gyenge, aki Frontint szed, annak nem kellene még egy stressz az életébe még!
De felnőtt nőként nem tudod, hogy az antibiotikum mellett kell kiegészítő védekezés? Még a gyógyszerre is rá van írva.
Orvost kérdez meg ne itt a laikus anyákat.
A 6. hétig nem vagy közvetlen összeköttetésben a babával (de van, aki azt mondja, hogy igazán csak a 8. héttől), szóval ha szeretnétek babát, akkor emiatt ne vetesd el,nem lesz baja, ha már nem szeded a gyógyszereket.
Egyébként jó lenne kiváltani a nyugtatót természetes szerekre, pl. citromfű tea. Mert bizony gyerek mellett még stresszesebb lesz az élet és persze aludni se tudsz majd annyit, amennyit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!