Ebben a szituációban megtartanátok a babát?
3 gyermeket terveztünk. Teljesítettük is a tervet, 5 év van a legkisebb és a legnagyobb között. A pici 7,5 hónapos. Mindegyikük császárral született, és elég problémás terhességeim is voltak. Az utolsó műtét utáni felépülés maga volt a pokol. Hetekig fájt mindenem, azt hittem ott halok meg minden egyes felkelésnél.
Kislányom szopik, a vérzésem még nem jött meg. Gyógyszert szedek, de pár napja furcsa tüneteim vannak. Rettegek egy újabb terhességtől és szüléstől, és rettegek elmenni abortuszra is.
Tesztet még nem vettem, inkább struccpolitikát folytatok.
Nagyon megvetendő, ha nem tartanám meg a babát (feltéve, hogy terhes vagyok)? 3 gyermekre vagyunk berendezkedve mind anyagilag, mind lakásügyileg, mind lelkileg.
Igen, veszek tesztet, tudom, hogy az után lesz biztos minden. De most úgy vagyok vele, hogy ha nem veszek róla tudomást, nem tudok róla, akkor nincs is.
Remélem a tüneteim csak a több hónapos kimerültség jelei.
Biztos örülnék a babának, ha túlélném a műtétet. És ha nem lenne vele semmi baj.
Mind a 3 gyerekem problémás. Csak idén már 3x voltam hosszú-hosszú napokig felváltva kórházban velük. Állandó gyógyszer hegyeik vannak, anyagilag most ez is nagyon sok.
Nem fér be az életünkbe még 1 baba.
"Mind a 3 gyerekem problémás."
Ebben az esetben nem, minek még egy beteg gyereket szülni :(
A problémás nem feltétlenül komoly betegséget jelent.
Egyikük fülproblémás, már volt műtétje is, előbb-utóbb kinövi. A másik két gyermekem asztmás, az hiszem ez olyan dolog, amivel nyugodtan le lehet élni 1 gyönyörű, hosszú, boldog életet. Ennél nagyobb bajuk az életben ne legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!