Megtartanátok a babát így?
Ezt neked kell eldönteni, nem nekünk.
Nem tudom magam beleképzelni a helyzetedbe, mert soha nem feküdnék le félig idegen pasival egy buliban.
Meg hiába mondom, hogy tartsd meg, mert az is egy emberi élet, és ha már összehoztad, akkor vállald érte a felelősséget, ha egyszer nem akarod vagy nincs rá pénzed vagy akármi.
A te tested, a te gyereked.
Ezt tényleg neked kell eldöntened.Vegyes válaszokat fogsz majd itt kapni,ezt mindenki másként látja,de a döntést neked kell meghoznod.De mivel kérdezted,én válaszolok:
Én így nem tartanám meg.A szüleiddel élsz,a srác egy ismerősöd,mégcsak nem is a párod!Dolgozni is csak pár hónapja dolgozol,a fiú is egyetemista...
tartsd meg, mondd el a fiúnak, lehet örülne is neki, ki tudja? hajrá. vagy mond el a szüleidnek. hogy fognak rá reagálni vajon? lehet jól. Én előbb a fiúnak mondanám el, ha ő melléd áll akkor utána a szülőknek. te tudod kivel milyen kapsolatban vagy.....ki mit szólna hozzá....
de a legfontosabb hogy te mit akarsz.
de így van: ha már összehoztad akkor engedd is élni szegényt!!
Kövezzetek meg nyugodtan, de én egyértelműen NEM.
Egy boldog család esélye a fennt leírtak alapján kb egyenlő a nullával.
1. alkalmi kapcsolatból
2. az apjelölt csak egy "ismerős"
3. szeptember óta dolgozol
4. anyuékkal élsz (ez még nem is akkora probléma)
5. látom kínlódni az egydül álló anya barátnőimet mind anyagilag, mind érzelmileg (s a gyerekeiknek sem egy leányálom apa nélkül..)
Véleményt kértél, az enyém ez.
De minden jót kívánok, bárhogy döntenél. Alakuljon a lehető legjobban az életed.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!