Megtartanátok a babát így?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Elöször is, semmilyen formában nem idegen a fiú! Régóta ismerjük egymást, régóta jóban vagyunk, de mivel ő egyetemre jár, ami innen messze van, emiatt nem jöttünk össze és nem járunk!
Holnap fogunk találkozni, mert személyesen szeretném neki elmondani és majd ketten eldöntjük mi lesz, hogyan tovább.
Nagyon nehéz megfogamazni, hogy mit is szeretnék...Nyílván, azért védekeztünk, mert nem szerettünk volna babát. Ha az abortuszra gondolok, borzalmas érzés fog el!!! Nem a video miatt, hanem mert itt a saját gyerekemről van szó! Szívem szerint megtartanám! Sok, olyan lány esik teherbe, akik mégcsak 18 évesek sincsenek és még ők is feltudták nevelni a gyereküket, akkor nekem miért ne sikerülne?! Az pedig, hogy nem a párom nem jelent semmit! Mert sok ismerősöm van, aki a párjától esett teherbe, aztán utána szétmentek. Nem tudom mennyivel lenne jobb ez a helyzet?
Nemsokára döntenem kell, ami nem lesz könnyű!
Azért válaszolok a kérdésedre mert 21 éves vagy és az eseted valamelyest hasonlít az enyémhez. A történetem nem tanács, csak egy eset és egy példa.
20 éves voltam mikor egy koncerten megismerkedtem egy sráccal. Messze jártam főiskolára, így ritkán mentem haza a szüleimhez, néhányszor találkoztunk és két hónap múlva pozi lett a teszt. tehát 20 évesen szüleimnél lakva, főiskolásként egy lényegében ismeretlen sráccal...ez volt a felállás.
A történet vége: Úgy döntöttük megtartjuk mert szerelem volt köztünk, még ha elég friss is. Ma már 14 éves, mi 15 éve élünk együtt, mindenünk megvan, saját családi ház, autók stb...pedig anno a szüleink a terhesség hírére évekre elfordultak tőlünk. nagyon szeretjük egymást még mindig, évente talán ha 2x összeveszünk valamin, nagyon-nagyon boldogok vagyunk. A hab a tortán: született még két gyermekünk. :)
Ilyen is van és tudom szerencsések vagyunk, de nem is telik el úgy egy nap sem, hogy ne éreztessük figyelmességekkel a másikkal, hogy szeretjük.
Olyan is van, hogy évekig együtt járnak, összeházasodnak és elválnak. Alig van olyan barátunk, ismerősünk aki még nem vált el.
Nem tudom megtartanám-e a Te helyedben, de úgy éreztem ezt le kell írnom.
20 éves voltam mikor teherbe estem akkor 1 éve voltam együtt a 19 éves barátommal,mi is védekeztünk mindig.Nem dolgoztam csak diákmunkákat,2.os voltam a fősulin.
Mi megtartottuk,nyáron államvizsgázom,szeptembertől dolgozom én is a párom már régóta,kisfiunk bölcsis. Együtt élünk,külön Apukám lakásában amit már rég nem használ,felújítottuk,rendbe tettük.Autónk is van hitelünk nincs,vannak álmaink,céljaink,szeretnénk még legalább 2 babát.Nem tudhatod mit hoz az élet,hiszen ember tervez,Isten végez.Én úgy érzem nagyon jó döntés volt megtartani a fiunkat.
23L
Mindenképp írj, hogy mi volt a beszélgetésen a fiúval...
Én drukkolok! De csak akkor mondanék igent, ha a a srác is mellettem áll. Nem egoizmusból, hanem, mert nagyon rossz apa nélkül felnőni. (nem beszélve a segítségről)
Örülök,hogy így döntöttetek!
Gratulálok nektek és legyetek boldogok a picivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!