Ti mit tennétek, megtartanátok a babát?
Ma 12:30
Munkank van. De csak alkalmi. Azert mert ilyet talaltunk. Termeszetesen allando munkakeresesben vagyunk, hisz kozos jovot tervezunk amugy is. Kepzeld nekem foiskolai vegzettsegem is van, de sajnos nem sikerult MEG elhelyezkednem a szakmamban. Ettol fuggetlenul jelenleg is dolgozom, turom a foldet diplomaval,ha kell.
Azert hogy neked legyen kinek itt beszolni :-)
Te is biztos mr tokely vagy, aki meg soha nem hibazott eleteben.
Ne ezen lovagoljunk, hogy miert nem vedekezunk, ebben a helyzetben ez mar teljesen mindegy. Nem is az volt a kerdes, h szerintetek hulye vagyok-e?
ja bocs, ha te akkora nagy felnőtt vagy, nulla munkával, pénzzel, semmid sincs
de én vagyok a h.lye meg paran akiket érdekel, hogy mégis mire számítottatok? nem baj, majd ha a szülők kicsesznek, akkor legyetek okosak!
és nem, nem vagyok okos, csak ismerem a védekezést, amit te nem. jobb is ha nem vagy terhes, szegény gyerek atyaég ilyen szülőkkel...
En egy szoval se mondtam senkire hogy hulye. Tudom hogy hibaztunk, ahogy ezt mar le is irtam, de attol hogy osztod itt az eszt, a helyzet ugyanez marad. Termeszetesen szoktunk vedekezni, tabblettaztam is evekig,de abba kellett hagynom. De minek is magyarazkodok, mindig van mibe belekotni.
Ha mondjuk tabletta v gumi mellett lenne ugyanez a helyzet akkor mennyivel lennek elorebb? Meg egyszer hangsulyozom: tudom h hibaztunk!
Tudod, Kérdező, így végig olvasva az eddig írtakat, kívánom, hogy inkább valami egyszeri hormonális probléma álljon a nem megjövetel mögött, mert a te hozzáállásoddal anyává válni írtó nagy hiba és felelőtlenség.
És igazából ha nem bírod a kritikát (egyéként GYK-n mit vártál) minek írod bele a kérdésbe?? Várható volt, hogy ezért hideg zuhanyt fogsz kapni...ne másokat okolj az őszinteségük miatt, hanem magadat mert nem gondolkozol mileőtt megteszel dolgokat!
Koszonom azoknak akik normalis valaszokat adtak.
A tesztet megcsinaltam, negativ lett. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!