26 éves nő, párom 27. 5 éve vagyunk együtt. Mindenképpen közös jövőt terveztünk, a kapcsolatunkban minden ok. Viszont se házasok nem vagyunk, se jegyesek, mindketten a szüleinkkel lakunk még. Egyikünknek sincs normális munkája, sajnos csak ilyen alkalmi ( nagyon nehéz munkát találni) tehát nincs biztos jövedelmünk. Most úgy néz ki, lehet h terhes vagyok. ( még nem teszteltem majd vasarnap, egy hete késik). Nem így terveztük, nem akartunk még gyereket a semmire, viszont én nem vetetném el. A csaladunk tamogatna, segitene, de elég rizikos. Ti mit tennetek? Nem kioktatast kerek...
Ha nem akarod elvetetni,sem örökbe adni,sem lóvé nincs,sem meló nincs,sem lakás nincs.... Akkor mégis milyen választ vársz?????????????????? Csinálj tesztet a 14.nap után aztán,abortusz,vagy...majd elveszi az állam,ha nem tudod felnevelni.
2015. ápr. 23. 17:49
13/44 anonim válasza:
De még az sem biztos, hogy terhes vagy, te nagyon te!
Vagy megbuheráltad a "védekezést", azért vagy biztos a terhességben?
2015. ápr. 23. 18:45
14/44 A kérdező kommentje:
Nem biztos, de en ugy erzem. Csak megszakitassal vedekeztunk, az meg ugye...
De en ilyen parazos vagyok na! :-)
2015. ápr. 23. 18:48
15/44 anonim válasza:
A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS!
2015. ápr. 23. 18:50
16/44 anonim válasza:
Azért az szép, hogy megszakítással védekeztek, de nem akartok gyereket. Mi azért döntöttünk emellett már nálunk már bármikor jöhetet és nem kellett azon paráznom, hogy megtartsam e vagy sem. Az szép és jó, hogy nem akarod elvetetni, sőt még örökbe adni sem, de sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen anyák nagyon de nagyon nincsenek felkészülve arra ami rájuk vár.
És mielőtt végletekig menő tanácsokat vagy véleményeket kérnél vad idegenektől, talán elkölthetnéd az első filléreket a "talán" gyereketekre és vehetnél egy tesztet.
Tudom, most jön a lepontozás, sorry de ezt nem bírtam szó nélkül...
2015. ápr. 23. 18:54
17/44 anonim válasza:
"Persze minden eronkkel azon lenenk h munkat talajuk"
De miért csak lennétek? Miért nem vagytok? Miért nem dolgoztok?
2015. ápr. 23. 19:03
18/44 anonim válasza:
Ha tesztelsz írd meg..
2015. ápr. 23. 19:39
19/44 anonim válasza:
Parázós vagy, de megszakítással szexeltek???
Anyukám, te nem parázós vagy, hanem h..lye...
2015. ápr. 23. 20:02
20/44 A kérdező kommentje:
De miert kell rogton hulyezni? Nem is ismertek, de az eszt azt tudjatok osztani... Mondtam h nem kioktatast kerek, tisztaba vagyok vele h hibaztunk, ezert vallaljuk is a felelosseget, ha neadj isten lesz gyerek, mindent megteszunk erte h normalisan felneveljuk, meg ha belepusztulunk akkor is hisz nem o tehet rola. En csak velemenyeket kertem,h ki hogy dontene ebben a helyzetben, de ugy latom ide csak tokeletes emberek jarnak valaszolni, akik soha nem kovetnek el hibakat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!