Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek, megtartanátok...

Ti mit tennétek, megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
26 éves nő, párom 27. 5 éve vagyunk együtt. Mindenképpen közös jövőt terveztünk, a kapcsolatunkban minden ok. Viszont se házasok nem vagyunk, se jegyesek, mindketten a szüleinkkel lakunk még. Egyikünknek sincs normális munkája, sajnos csak ilyen alkalmi ( nagyon nehéz munkát találni) tehát nincs biztos jövedelmünk. Most úgy néz ki, lehet h terhes vagyok. ( még nem teszteltem majd vasarnap, egy hete késik). Nem így terveztük, nem akartunk még gyereket a semmire, viszont én nem vetetném el. A csaladunk tamogatna, segitene, de elég rizikos. Ti mit tennetek? Nem kioktatast kerek...
2015. ápr. 23. 17:08
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
61%
Költözzetek Budapestre, Sopronba, Győrbe.
2015. ápr. 23. 17:45
 12/44 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem akarod elvetetni,sem örökbe adni,sem lóvé nincs,sem meló nincs,sem lakás nincs.... Akkor mégis milyen választ vársz?????????????????? Csinálj tesztet a 14.nap után aztán,abortusz,vagy...majd elveszi az állam,ha nem tudod felnevelni.
2015. ápr. 23. 17:49
 13/44 anonim ***** válasza:

De még az sem biztos, hogy terhes vagy, te nagyon te!

Vagy megbuheráltad a "védekezést", azért vagy biztos a terhességben?

2015. ápr. 23. 18:45
 14/44 A kérdező kommentje:

Nem biztos, de en ugy erzem. Csak megszakitassal vedekeztunk, az meg ugye...

De en ilyen parazos vagyok na! :-)

2015. ápr. 23. 18:48
 15/44 anonim ***** válasza:
55%
A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS!
2015. ápr. 23. 18:50
 16/44 anonim ***** válasza:

Azért az szép, hogy megszakítással védekeztek, de nem akartok gyereket. Mi azért döntöttünk emellett már nálunk már bármikor jöhetet és nem kellett azon paráznom, hogy megtartsam e vagy sem. Az szép és jó, hogy nem akarod elvetetni, sőt még örökbe adni sem, de sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen anyák nagyon de nagyon nincsenek felkészülve arra ami rájuk vár.

És mielőtt végletekig menő tanácsokat vagy véleményeket kérnél vad idegenektől, talán elkölthetnéd az első filléreket a "talán" gyereketekre és vehetnél egy tesztet.

Tudom, most jön a lepontozás, sorry de ezt nem bírtam szó nélkül...

2015. ápr. 23. 18:54
 17/44 anonim ***** válasza:

"Persze minden eronkkel azon lenenk h munkat talajuk"

De miért csak lennétek? Miért nem vagytok? Miért nem dolgoztok?

2015. ápr. 23. 19:03
 18/44 anonim ***** válasza:
Ha tesztelsz írd meg..
2015. ápr. 23. 19:39
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Parázós vagy, de megszakítással szexeltek???

Anyukám, te nem parázós vagy, hanem h..lye...

2015. ápr. 23. 20:02
 20/44 A kérdező kommentje:
De miert kell rogton hulyezni? Nem is ismertek, de az eszt azt tudjatok osztani... Mondtam h nem kioktatast kerek, tisztaba vagyok vele h hibaztunk, ezert vallaljuk is a felelosseget, ha neadj isten lesz gyerek, mindent megteszunk erte h normalisan felneveljuk, meg ha belepusztulunk akkor is hisz nem o tehet rola. En csak velemenyeket kertem,h ki hogy dontene ebben a helyzetben, de ugy latom ide csak tokeletes emberek jarnak valaszolni, akik soha nem kovetnek el hibakat.
2015. ápr. 23. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!