Megneznetek az en reggeli tesztem is?
Hetfo, kedd korul nem varom. Tegnap este eros szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel ezert teszteltem..
5 percen belul megjelent egy nagyon halvany vonalka!
Kedves utolso elotti!
Ha elolvasod a kommenteket akkor latni fogod mi miatt hiszem azt!
Tovabba latni fogok, h a valaszolok 90% neganak mondta a tesztem es mindenki zold kezet kapott!
Teged sem pontoztalak le nem vagyok 12 eves!;)
Ha kell kuldok kepet, hogy meg ott vannak a kezecskek mivel az utolso par valaszolot meg nem pontoztam..szoval nyugi!;)
Naaa a ma reggeli Clear Blue negativ...
Mensi sehol a hom meg magas..
Mivel ugye keson volt az aktus es Clear Blue is 25os igy nem tesztelgetek majd csutortokon megint ha addig nem jon meg!
Koszonom a drukkot mindenkinek!
Utolsó előtti vagyok.
Írtam, hogy engem érdekelne a pontozás? Képet küldesz a kezekről? Először nem is esett le, mit akarsz ezzel... Vagy te ezt is ilyen véresen komolyan veszed?! Tényleg lazíts...
Jajj kerlek ne engem piszkalj ha valami bajod van!
Mivel egy regenyt irtal errol azert gondoltam neked ez fontos!
Nekem egyaltalan nem de mindenkinek megkoszonom a valaszt barmilyen is azert kapnak zold kezet! Ezennel a temat lezartam irj mas rovatba ha vitatkozni akarsz valakivel!
Jobbulast neked;)
Utolsó előttinek címezted, hol írtam én regényt neked?!
Bajod az neked van, nem kicsi...
68-as valaszolonak irtam az egeszet! Nem neked csak most nezem nem is te vagy az!
Bocs
Mikor irtam, h utolso elotti az utolso valaszolo meg nem volt kepben!
Mindegy is de minek reagalsz olyanra ami nem is neked szol???:)
De nem irtad, h miert pontoztalak le:))
Az az igazsag, hogy mar en is negativnak latom oket!!!!!:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!